Mēbeļu izvēle mājokļa labiekārtošanai var būt ļoti ilgs un nogurdinošs process, ja iepriekš nav skaidrs, vai vēlēsieties pasūtīt jau gatavas mēbeles vai pasūtīt veidotas pie ražotāja, pēc individuālas skices. Mēbeļu veikali, arī internetā, piedāvā neskaitāmu funkciju, izmēru un stila mēbeles, kas ir pielāgojamas jebkuram mājoklim un vajadzībām. Tieši individuāli pasūtītas mēbeles kļūst par pēdējo gadu populārāko risinājumu. Mēbeles pēc pasūtījuma iespējams izveidot gan ar savu skici, gan izmantojot dizainera pakalpojumus(skatīt te – https://santasmebeles.lv/noderigi/). Viena no lielākajām nepilnībām jau gataviem mēbeļu komplektiem ir tā, ka dažas to nianses var nebūt piemērotas un pielāgojamas telpas platbai, kas darbošanos padara neērtu.

ĒRTAS UN FUNKCIONĀLAS VIRTUVES MĒBELES PĒC PIEPRASĪJUMA

Iebūvējamās virtuves jeb virtuves iekārtas ir pats, pats populārākais mēbeļu veids, ko klienti izvēlas pasūtīt individuāli. Virtuve ir tā telpa, kurā visam ir jābūt parocīgam, ērtam un ergonomiskam, lai ēst gatavošana sagādātu prieku. Virtuves iekārtas izgatavošana nav sarežģīts vai laikietilpīgs process, kā sākuma varētu šķist. Visa veida un izmēra virtuves ir iespējams iekārtot ar mēbelēm, kas ir izgatavotas individuāli. Ergonomiskas un ērtas mēbeles, it sevišķi virtuvē, ir ļoti nozīmīgas, jo augstā funkcionalitāte un katra nianse, kas tiek izgatavota pēc īpaša pasūtījuma, palielina ne tikai telpas funkcijas, bet arī saimnieku prieku.

PRAKTISKAS TV IEKĀRTAS JEBKURAI VIESISTABAI

Viesistabas mēbeles un TV sistēmas bieži vien tiek veidotas pēc pasūtījuma un ir diezgan populārs risinājums daudzos mājokļos. TV iekārtas, kas būtu dēvējamas par mūsdienīgu variāciju par sekciju, ir ārkārtīgi pieprasīts produkts. Nezinātājiem varam pastāstīt, ka TV sistēma ir viesistabas mēbeļu sistēmas veids, kas ir kā neliela sekcija, kurā ir paredzēta vieta TV un vēl dažādi plauktiņi. Agrāk sekcijas aizņēma lielāko daļu telpas, bija masīvas, ārkārtīgi smagas, vizuāli ne tās pievilcīgākās un nereti tika izkaisītas pa visu mājokli, jo tām bija ļoti daudz dažādu skapju un skapīšu. Mūsdienās, visas mēbeles ir iespējams izveidot pēc klienta vēlmēm un ieskatiem, izslēdzot iespēju masīvu, neergonomisku un neglītu mēbeļu iegādei.

IDEĀLI BĪDĀMIE SKAPJI IZCILĀM MĀJĀM

Lielie, iebūvējamie skapji ir saprātīgs un universāls risinājums dažādos gadījumos, ne tikai apģērba glabāšanai. Tas ir labs risinājums dažāda veida telpās, ne tikai guļamistabās un garderobēs, bet arī viesistabā un, loģiski, koridorā. Šīe skapji ir guvuši milzu popularitāti bīdāmo sistēmu – durvju dēļ un arī tāpēc, ka tie ir ļoti ietilpīgi un spēj askētiski un nemanāmi no liekiem acu skatiem noslēpt daudz sadzīvisku mantu.