Ja pavērojam telpu, kurā atrodamies, noteikti atradīsim vismaz vienu kalendāru, kas klusā pilda savu pienākumu visa gada garumā. Varētu šķist, ka visam digitalizējoties kalendārs būs viena no tām lietām, kas kritīs aizmirstībā, taču tā nebūt nav. Kalendāri joprojām mūsdienās kalpo kā viena no svarīgākajām lietām jebkurā birojā, kā arī daudzi izvēlas izgatavot personalizētus kalendārus, ko pasniegt dāvanā gan saviem darbiniekiem, biznesa partneriem un draugiem. Laikā, kad tiek piedāvātas neskaitāmas tehniskās iespējas kalendārus izgatavot pašiem lielākā vai mazākā tirāžā, jāsaprot, ka šāda veida pakalpojumi ir vairāk paredzēti lietošanai mājas apstākļos, ne darbā, un rezultāts, visticamāk, nebūs iepriecinošs, tādēļ profesionāla kalendāru druka būs labākais risinājums vēlmju realizēšanai, vairāk informācijas par to tālāk.

KALENDĀRA DRUKAS UN DIZAINA RISINĀJUMI UZŅĒMUMIEM

Kalendāru drukas pakalpojums iet roku rokā ar kalendāra dizaina izveidi. Jautāsiet kādēļ tā? Veidojot šāda veida drukas darbus jāsaprot tas, ka to drukāšana nav kā parastu a4 lapu izprintēšana, bet prasa dizaina pielāgošanu drukas veidam. Ja tiek veikts pasūtījums speciāli veidotiem un drukātiem kalendāriem, tad varat būt droši, ka viss tiek nostrādāts perfekti no A-Z, ieskaitot visu vārda dienu un svētku iekļaušanu aktuālā redakcijā. Arī specifiskas informācijas iekļaušana kalendāra lapās ir pierasta lieta. Drukas dizainam ar drukas tehnoloģiju ir jāsadarbojas, tādēļ, lai iegūtu kvalitatīvu gala produktu, tiek atrasts zelta vidusceļš. Noteikti nevajag bīties par to, ka varētu tikt ietaupīts uz materiālu un drukas risinājumu rēķina. Katrs solis tiek saskaņots ar klientu un arī parādīti piemēri.

PERSONALIZĒTU KALENDĀRU CENAS

Kalendāru izdruka un citi drukas pakalpojumi pēdējos gados kļuvuši īpaši populāri un piedzīvo atdzimšanu. Sienas kalendāri, galda kalendāri, kalendāri ar īpašiem attēliem – viss ir iespējams un realizējams, turklāt bez vilcināšanās un augstākajā kvalitātē. Pasūtījumu cenas parasti tiek norādītas par vienu vienību, ja tiek sūtīti kalendāri noteiktā tirāžā. Katrs pasūtījums ir pilnībā personalizējams, tādēļ šī ir lieliska iespēja savā īpašumā iegūt kalendāru, kas ir, piemēram, uzņēmumam nozīmīgos krāsu toņos.