Uzņēmumiem, kas savā piedāvājumā iekļauj dažāda veida būvniecības, apdares un labiekārtošanas pakalpojumus vienā projektā vienlaicīgi, klientu netrūkst, jo tas ir ērti un izmaksu ziņā izdevīgāk. Lai arī iesākumā tas varētu likties savādi, it īpaši, ja darāmo darbu ir daudz, bet patiesībā lielāka iespējamība, ka projektā kaut kas noies greizi ir tad, ja vienā objektā strādā dažādi uzņēmumi, kam vienam uz otru jāgaida un jākavē laiks. Betonēšana, vārtu, garāžu un angāru montāža, celtniecības darbi, labiekārtošanas projekti un to realizēšana ir tikai maza daļa no tā, ko ir iespējams izmantot viena pakalpojuma sniedzēja piedāvājuma ietvaros(vairāk uzzināt te – http://angari.lv/). Bruģa ieklāšana ir labākais veids, kā izveidot savā īpašumā piebraucamo ceļu, taciņas un ietvi. Lai ieklātu bruģi, iesākumā jānovērtē jau esošā seguma kvalitāte un jāizvēlas optimālākais, funkcionālākais un arī vizuāli piemērotākais risinājums, ko palīdzēs izdarīt zinoši meistari.

KĀDĒĻ BŪVĒT MODUĻU GARĀŽAS?

Saliekamās garāžas ir atšķirīga tipa. Divslīpju, horizontāla vai vertikāla jumta veidi ir tie, pēc kuriem nosaka garāžas veidu. Garāžas nav tikai mazajiem transportlīdzekļiem, bet arī lielajai tehnikai – traktoriem un kombainiem. Moduļu garāžu celtniecība ir jauna tendence, ko ar vien vairāk un biežāk izmanto klienti arī Latvijā. Garāžas vārti ir veidojami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Iespējams uzstādīt ne tikai dzelzs,bet arī akrila garāžas. Izmaksu ziņā akrila garāžas izmaksā vairāk, taču tas nenozīmē, ka tās nav izdevīgas. Speciālisti vienmēr ieteiks labāko un piemērotāko risinājumu garāžas uzstādīšanai.

KĀDIEM NOLŪKIEM VAR LIETOT ANGĀRUS?

Angāra būvniecība atvieglos dzīvi arī lielu saimniecību īpašniekiem. Angāri ir daudzfunkcionālas ēkas, kurām tiek atrasti dažādi pielietojumi. Populāri tos izmantot lauksaimniecības vai lielāku transportlīdzekļu uzglabāšanai, kā mantu glabātuvi un pat pasākumu rīkošanai. Moduļu angāri ir mobilas celtnes un nav problēmu ar to pārvietošanu uz citu vietu. Ņemot vērā Latvijas laikapstākļus, klientiem ir aktuāla arī apsildāmu angāru uzstādīšana. Apsildāmos angāros ir iespējams ne tikai turēt tehniku un citas lielgabarīta lietas, bet arī izmantot kā darbnīcas.