Pat šodien ne visu banku piedāvājuma klāstā pastāv aizdevumi online, šodien tas biežāk ir nebanku kredītiestāžu piedāvājuma klāsts. Kredīts online ir ērts variants, kā var saņemt vajadzīgo naudas summu ļoti ātri, taču daži klienti vilcinās to izmantot. Pieteikšanās aizdevumam, lietojot internetu, neatšķiras no kredītiestādes apmeklēšanas. Tiek sastādīts kredīta pieteikums, saņemts apstiprinājums un tad nauda. Vienīgi šeit visas manipulācijas tiek īstenotas izmantojot internetbanku vai personīgo kontu.

Kā vēl viens plus ir tajā, ka pieteikties var arī vairākās kredītiestādēs. Viennozīmīgi tas ievērojami uzlabo iespējas saņemt kredītu. Zemāk var lasīt, tieši ar ko tad īsti kredīti internetā atšķiras savā starpā no bankas kredīta, un kam tieši jāpievērš vērība, ņemot kredītu.

Uzzināt vairāk – https://www.viasms.lv/!

Cik tad kredīts online ir izdevīga opcija šodien?

Pētot to cik kredīti internetā ir izdevīgi, jāsāk ar to plusiem un arī mīnusiem.
Tiešsaistes kreditēšanas priekšrocības:
Laika taupīšana – ātra pieteikuma izvērtēšana un momentāla naudas ieskaitīšana sniedz iespēju kredītņēmējam saņemt nepieciešamo summu jau 20 – 30 minūtēs pēc pieprasījuma iesniegšanas. Tajā pat dienā kredīts online tiks izdots klientam.
Pieejamība klientam – kredīts tiek izsniegts arī bez konsultācijas, bet pats produkts tiks skatīts patstāvīgi, iepazīstoties ar noteikumiem mājas lapā.
Minimāls dokumentu pieprasījums – lai būtu formēts kredīts internetā, lielākoties ir jāuzrāda pase un tālruņa numurs. Citas iestādes lūdz elektroniskas kopijas. Ja pieteicējs piesakās uz mazu summu, kreditētājs var arī neprasīt ziņas par maksātspēju un kredītvēsturi.
Pats galvenais cēlonis tam, kāpēc aizdevums online ir tik pieprasīts, tomēr ir šī saņemšanas ērtums un arī vieglums. Tomēr, vienkāršojot kredīta pieteikumu izskatīšanu, kredītiestādes saskaras ar to, ka maksājumi par kredītu var būt kavēti. Šinī gadījumā kreditori pastiprina nosacījumus attiecībā uz naudas atgriešanu.
Lai padarīt mazākus iespējamos zaudējumus, nebanku kredītiestādes jau ir spiestas:
Noteikt ierobežojumus attiecībā uz finansējuma summu, ko tad var saņemt aizņēmējs;
Palielināt procentu likmes;
Samazināt kredīta līguma termiņa ilgumu.
Neskatoties uz visiem plusiem kā arī mīnusiem, ņemot kredītu, ir jāizvērtē tā vajadzība un arī būtu jāsaprot tāda lieta, ka pats kredīts jau būs jāatdod.

SMS kredīti – momentāli un arī bez ķīlas

SMS kredīts ir īsa termiņa mikrokredīts, ko aizņēmējs saņem, ar mobilo īsziņu, kas atnāk uz mobilo tālruni. Izmantojot doto kredīta tipu, cilvēks veic vienkāršu pieteikuma procedūru. Standartā tiek piešķirts kredīts no simts līdz tūkstots eiro. Nenoliedzami, šajā gadījumā aizdevums būs jūtami dārgāks kredītņēmējam, tādēļ šis veids būs aktuāls tikai negaidīta naudas trūkuma variantā, kad rodas vajadzība tos nekavējoties papildināt. Bet, tā kā sms kredīts ir diezgan viegli pieejams, tam tomēr jau ir liels krāpniecības risks, tāpēc nedodiet informāciju par sevi un jebkādu bankas informāciju citiem. Aizņematies atbildīgi, izvērtējot savu maksātspēju!