Laba garāža ir ilgtermiņa ieguldījums ne tikai automašīnas uzturēšanā, bet arī saimniecības vides labiekārtošanā. Jau labu laiku garāžas tiek celtas no dažādiem materiāliem, ne tikai no ķieģeļiem. Ņemot vērā to, ka mūsdienās cilvēki paliek ar vien mobilāki, tiek novērtētas celtnes, ko ir ērti montēt un pārvietot. Garāžas bieži vien izmanto arī kā mantu glabātuvi. Moduļu garāžas nav jābūvē, jo tās ir vienkārši un ērti uzstādāmas kā arī tās pēcāk var pārvietot. Ja nav vēlēšanās vai iespējas rakt pamatus, lai būvētu ķieģeļu garāžu, tad pārvietojamās garāžas būs tieši laikā, jo uzstādīšana neprasa daudz laika un izdevumus. Drošības nekad nevar būt par daudz, tādēļ pirms garāžas celšanas, nenāks par ļaunu painteresēties vai tā nav jāreģistrē zemesgrāmatā.

Uzzini vairāk – http://angari.lv/

SALIEKAMAS GARĀŽAS MĀJĀM UN LAUKIEM.
Pastāv dažāda veida moduļu garāžu piedāvājums. Pastāv dažādas iespējas pēc kurām iedala garāžu tipus un viens no vispopulārākajiem ir garāžas jumta tips. Ir iespējms pasūtīt divslīpu, horizontāla un vertikāla jumta tipa garāžas. Ja nepieciešama vieta, kur glabāt lauktehniku, ir iespējams iegādāties arī garāžu traktoram. Ja Jums jau ir pašam sava garāža, taču nepieciešami jauni garāžas vārti, arī tos var izgatavot piemērotus klienta vēlmem un pielāgotus jau esošai garāžas konstrukcijai. Ja runa par cenu, tad to sastāda dažādi faktori – garāžas izmērs, seguma veids, piemēram, dzelzs vai akrils. Jāpiezīmē, ka akrila garāžas būs nedaudz dārgākas, bet to, kāda tipa garāža būs piemērota, noteikti konsultēs pirms pasūtījuma veikšanas.

MOBILIE ANGĀRI MĀJSAIMNIECĪBĀM UN LAUKIEM.
Daudziem par pārsteigumu, ir pieejamas ne vien saliekamās garāžas, bet arī saliekamie angāri. Angāru cena, līdzīgi kā garāžām, iedalās pēc izmēra un veida. Klientiem vajadzētu rēķināties ar sākuma summu sākot no 50 eiro par kvadrātmetru. Visām garāžām un angāriem ir arī 3 gadu garantija. Angārus būvē tā pat kā garāžas, celtniecība norisinās raiti, angāri ir viegli montējami, līdz ar to, klients tos var ātri sākt izmantot.