Būtu muļķīgi konstruēt un uzbūvēt ēku bez logiem, bez dabīga gaismas avota un ventilācijas. Protams, logi var kalpot kā dekoratīvs elements, bet to pamata funkcija ir ventilācijas un dienasgaismas nodrošināšana telpā. Ja pieminam dekoratīvu pielietojumu, tad vistiešāk to var novērot dažāda veida baznīcās, kur logi ir kalpojuši ne vien kā gaismas avots, bet arī to detalizētās vitrāžas veido krāsainas gaismas spēles, tādējādi piešķirot logam pavisam citu nozīmi. Protams, koka logu rāmji ir vissenākais logu rāmju veids, taču mūsdienās populāri ir citi materiāli, kas ir izturīgāki gan pret nolietojumu, gan dažādiem ārējiem spēkiem.

Vairāk lasi- https://www.aluksniesiem.lv/reklamraksti/logu-nams-logu-montaza-tirdznieciba-un-apkope-132457

NO KĀ PARASTI IZGATAVO LOGU RĀMJUS?
Plastmasas, jeb PVC logi jau kādu laiku ir kļuvuši par vienu no pieprasītākajiem logu veidiem ēkas celtniecības gaitā. Ja sākotnēji plastmasas logi bija kā alternatīva koka logiem, tad mūsdienās šī tendence ir pretēja – koka logi kļūst par alternatīvu PVC logiem. Plastmasas logu funkcijas ir mazliet plašākas kā koka logiem. Par piemēru kaut vai jāmin fakts, ka tie ir izturīgāki un hermētiskāki. Ar vien populārāka izvēle klientu vidū ir alumīnija logu rāmju izgatavošanai. Šādi logu rāmji ir galvas tiesu pārāki par koka un PVC logiem, jo piedevām visām ekstrām, ir arī ugunsdroši. Gan formas, gan krāsas ziņā alumīnija logu sapludināšana ar fasādi nebūt nav sarežģīta. Svarīgi izvēlēties kvalitātīvu logu montāžas uzņēmumu, kas darbu veic bez jebkādām problēmām, jo precīza loga montāža ir ļoti būtiska. Vaicāsiet kādēļ? Ja telpā logs ir uzstādīts nepareizi, var būt problēmas ar termoregulāciju – ventilācija vai nu ir pārāk liela, vai nav vispār, attiecīgi, telpā rodas mitrums, kas tālāk noved pie labvēlīgas augsnes veselības problēmām, pie tam būtiski ietekmē ēkas tehnisko stāvokli.

PIEMĒROTA APDARE UN PALODZES MĀJOKĻA FASĀDEI.
Iekšējā un ārējā apdare ir svarīgas logu montāžas komponentes. Ar apdari parasti tiek saprasta loga ailes kosmētiskā uzlabošana un palodzes uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē. Abas palodzes parasti tiek veidotas gan ņemot vērā klienta vēlmes, gan piemērojot to, kas ir atbilstošāks ārējai fasādei.
ATBILSTOŠI VĀRTI UN ŽOGS JŪSU ĪPAŠUMAM.
Kad logu montāža ir pabeigta, tad var sākt domāt par jauniem vārtiem, durvīm vai pat garāžu vārtu uzstādīšanu. Daudzi izmanto iespēju visus šāda tipa elementus pasūtīt vienādā stilistikā, lai fasādes ārējais izskats būtu vizuāli patīkamāks.