Aizmirstas atslēgas vai nolūzusi pati slēdzene ir viena no nepatīkamākajām lietām, kas var atgadīties un, kā par spīti, tas vienmēr notiek visnepiemērotākajā brīdī. Ir speciāli radīts durvju atvēršanas pakalpojums, kas sākotnēji, varbūt liekas kā ekstra retos gadījumos, bet, tā lietošanas biežums norāda uz to, ka pakalpojums ir nepieciešams diezgan bieži. Klientu ērtībām pieteikumus ir iespējams nosūtīt dažādās saziņas platformās, piemēram, WhatsApp, kur nosūtot attēlu, ir iespējams vieglāk piemeklēt nepieciešamos risinājumus durvju atvēršanai. Pēc problēmas apraksta tiks paziņota cena un meistars drīz vien būs klāt. Pakalpojums ir pieejams visiem izsaukumiem Rīgā un 50 kilometrus ap to, uzzināt vairāk var mājas lapā.

ĀTRS UN ĒRTS DURVJU ATVĒRŠANAS PAKALPOJUMS RĪGĀ UN PIERĪGĀ

Ir dažādi gadījumi, kuros būtu nepieciešama SOS atslēdznieka pakalpojumi. Aizkritušas mājokļa durvis nav biežāk pieteiktais pakalpojums, jo līdera pozīcijas ieņem problēmas ar automašīnas vai bagāžnieka durvīm. Tas ir ne tikai nepatīkami, bet arī bīstami, ja automašīnā ir palikuši bērni vai mājdzīvnieki. Durvju atvēršanas pakalpojums ir pieejams arī elektroniskajām centrālajām atslēgām un citām tamlīdzīgām atslēgām. Pēdējos gados ir populāri atslēgas veidot no īpaši mīksta metāla, kas locās bez mazākās piepūles un palielina slēdzenes nolūšanas risku. Profesionālam atslēdzniekam nebūs problēmu tikt galā ar jebkāda veida slēdzeņu problēmām un durvis jau ātri vien būs atvērtas. Meistariem pa spēkam būs jebkāda veida slēdzenes atvēršana, pat seifam!

PROFESIONĀLA DURVJU ATVĒRŠANA ĀTRI UN PAR LABU CENU!

SOS atslēdznieka pakalpojums ir salīdzinoši jauns piedāvājums tirgū. Šādos gadījumos nevajag apsvērt domu par durvju uzlaušanu vai centieniem atmūķēt atslēgu pašu spēkiem, jo tas var novest pie lielākām problēmām. Pašrocīga durvju atmūķēšana ir sliktākais, ko varat darīt, tādēļ labāk sagaidīt zinošu cilvēku. SOS atslēgu atvēršanas pakalpojums ir paredzēts jebkāda veida slēdzenēm, ieskaitot seifus. Ja ir radusies nepieciešamība, ir iespējams pieteikt ne tikai atslēgas, bet pat durvju nomaiņu.