Ikviens autovadītājs zina, ka riepu tehniskajam stāvoklim ir liela loma ceļu satiksmes drošībā. Viens no rādītājiem, kas nosaka riepu kvalitāti, ir protektora dziļums, kam jābūt atbilstošam normatīvajiem aktiem, pretējā gadījumā, riepas nav derīgas lietošanai. Cenas faktors daudziem ir noteicošais, kad nepieciešams izvēlēties jaunas riepas, turklāt, ne vienmēr dārgākais nozīmē labāko, bet, arī pārāk lēts piedāvājums nebūs labākā izvēle(ielūkojies šeit – riepu kalkulators). Riepu garāža gaida ikvienu interesentu un neskoposies ar padomiem, kā arī lielisku riepu apkopes servisu. Riepu garāžas piedāvā dažāda veida pakalpojumus, kas saistīti ar riepu un disku balansēšanu, labošanu, uzturēšanu kārtībā un pat riepu uzglabāšanu ārpus sezonas.

DIAGNOSTIKAS UN RIEPU NOMAIŅAS SERVISA PAKALPOJUMI RĪGĀ

Dažāda veida pakalpojumi, kas saistīti ar automašīnas ritošo daļu un servisa ikdiena. Viens no lielākajiem mītiem, kas saistīts ar riepām un riteņiem, ir to diski, jo daudzi uzskata, ka tas ir nevis svarīgs ritošās daļas elements, bet gan dekoratīva pievienotā vērtība. Riepu garāžas zinošie tehniķi palīdzēs ar disku apkopi un servisa pakalpojumiem. Riepu maiņa, uzstādīšana, riepu uzglabāšana ārpus sezonas, balansēšana, disku apkope un dažādi citi pakalpojumi ir riepu servisa pakalpojumu klāstā. Riepas vislabāk izvēlēties, balstoties uz automašīnas veidu un braukšanas paradumiem. ņemot vērā to, ka braukšanas paradumi katram no mums atšķiras, konsultācija pirms riepu maiņas var būt ļoti noderīga.

LABAS KVALITĀTES RIEPAS JŪSU AUTOMAŠĪNAI

Riepu servisā ir iespējams iegādāties jaunas un mazlietotas ziemas, vasaras un vissezonas riepas. Lietotas un mazlietotas auto riepas var maksāt pat par četrdesmit procentiem lētāk, tāpēc daudziem tā ir pirmā izvēle, kad runa par riepu maiņu. Ir atšķirība tajā, vai mazlietotas riepas tiek pirktas pēc sludinājuma vai servisā. Pirkt lietotas automašīnas riepas riepu servisā ir daudz drošāk, jo pirms pārdošanas tās tiek pārbaudītas un atzītas par kvalitatīvām. Riepu servisā strādā zinoši speciālisti, kuriem noteikti var uzticēt savu auto.