Šodien gandrīz jebkurā lapā var sameklēt informāciju, piemēram,, kam tad vārda diena šodien. Tā informācija ir arī interneta veikalu mājas lapās, kur ir uzrakstīts – šodien vārda dienas svin. Tas ir tādēļ, ka cilvēkiem jau ir svarīga tāda tipa lieta kā vārda dienas. Taču vēl labāk ir tas, ka ir pieejamas interneta lapas, kur pieejams ne vienīgi vārda dienas kalendārs, bet arī, kā piemēram, daudzpusīgi novēlējumi un dzejoļi un dažādas dāvanu idejas. Tādā veidā pilnīgi viss tad ir atrodams vienā vietā, pie tam ir pieejama aizrautīga lasāmviela, kur var uzzināt vairāk par dažādām idejām, vai arī dažreiz pat ir iespējams pasūtīt jau sagatavotas dāvanas atbilstošas svētkiem.

Apsveikuma pantiņi kolēģei? Kā var atrast atbilstošu pantiņu?

Parasti liekas, kad nav īsti svarīgi, ko nozīmē Jūs izvēlētie pantiņi, jo parasti mēs pat tos īpaši neizlasām. Bet, kad Jūsu vadītāja saņems no Jums dzimšanas dienas apsveikumu, un tas būs ar kādu divdomīgu domu, tas gan nebūs patīkami, vai ne? Tāpēc labāk būtu aplūkot tās mājas lapas, kur dzejoļi un pantiņi tiek sagrupēti, piemēram, kolēģim, draugam, sievai, meitai, vīramātei utt. Tā kā šajā gadījumā jau būs padomāts Jūsu vietā, jo izvēlētie apsveikumi būs korekti, tā kā būs atlasīti speciāli konkrētam cilvēkam. Protams, ērti ir, ja apsveikuma pantiņi ir sadalīti pēc notikumiem, piemēram, vārda dienas novēlējumi vai dzimšanas dienas pantiņi.

Latviešu svētku kalendārs un novēlējumi, kādu tad vietni apmeklēt?

Bez šaubām, tagad ir diezgan daudz to mājas lapu, kur tiek nodrošināts ne tikai vārda dienas kalendārs, bet arī, piemēram, dažādi apsveikumi, dzejoļi vai arī dāvanas. Bet nav ērti katru reizi meklēt jaunu lapu, kurā var atrast labākos apsveikumus vai dāvanas, labi, ja ir saglabāta konkrēta vietne, kur ir parocīgi sameklējami vajadzīgie apsveikumi kā arī, kur arī var uzreiz zināt, ka šodien vārda dienu svin Jūsu draugs, kuru nepieciešams pēc iespējas ātrāk apsveikt. Tādēļ ir parocīgi, ka šai mājas lapai jau ir vārda dienu kalendārs un bez šaubām ir labi, ja tas tiek uzlabots un ir pilns svētku kalendārs, jo tas var palīdzēt zināt, kāda diena ir brīva. Pie tam parocīgi, kad tāda mājas lapa sniedz dažādas dāvanu idejas. Tādēļ protams labāk izmantot parocīgu kā arī strādājošu mājas lapu.