Nelielām plaisām vējstiklā daudzi nepievērš gana lielu uzmanību un uzskata, ka to novēršana līdz nākošajai tehniskajai apskatei būs labs risinājums. Vējstikla plaisu novēršana – aizpildīšana vai vējstikla maiņa, ir jāveic maksimāli ātri vai vislabāk nekavējoties pēc problēmas parādīšanās. Iemeslu tam, kādēļ ar vējstikla problēmām nevajadzētu vilcināties, netrūkst. Viens no galvenajiem varētu būt tas, ka plaisas ātri vien kļūst izteiktākas un var radīt vēl lielākus bojājumus(ielūkojies šeit – adas kalibrēšana). Bojātiem automašīnas stikliem nepastāv tiem paredzētā aizsardzība no ārējās vides ietekmes – aukstuma, karstuma, putekļiem, līdz ar to var rasties jauni bojājumi, kuru novēršana prasīs ne tikai laiku, bet arī ieguldījumu.

STIKLU SERVISA NEPIECIEŠAMĪBA

Auto būve un uzbūve iet roku rokā ar dažādiem fizikas likumiem. Tas nozīmē, ka ik viena detaļa un pat vissīkākā nianse spēlē lomu automašīnas veiktspējā. Vējstikla nozīmē nav tikai atspoguļota tā nosaukumā, bet arī ir konstrukcijas un drošības elements, kas ir jākopj tik pat rūpīgi. Auto tirgus dinamika, kas nebeidz pārsteigt ar savām inovācijām, ir vislielākais stimuls speciālistiem apgūt ko jaunu un pielietot zināšanas praksē. Līdz ar to iegūtās iznāšanas var pielietot praksē, teju jebkādas markas un izlaiduma gadu automašīnām.

UZTICI SAVU AUTO UN PĒC PUSSTUNDAS SAŅEM KĀ JAUNU!

Noteikti vajag uzticēties meistariem, jo tieši viņi noteiks vislabāko risinājumu – vai nu labošanu, vai nomaiņu. To, kāda veida pakalpojumi nepieciešami problēmas novēršanai, nosaka arī bojājuma atrašanās vieta. Maldīgi uzskatīt, ka visi bojājumi tiek mesti vienā maisā, jo katra, ar vējstiklu notikusī liksta, tiek izvērtēta individuāli. Ir dažādi veidi, kā meistariem vadīties labojot vējstiklu. Tikai pusstunda un automašīna būs kā jauna! Darbinieku profesionalitāti apšaubīt nav pamata, jo gadiem ilgā pieredze, ļauj darbu veikt ar īpašu rūpību un atbildību.