Gada aukstajos un tumšajos mēnešos satiksmes drošībai ir jāpivērš īpaši liela uzmanība. Viens no galvenajiem riepu kvalitātes rādītājiem ir protektora dziļums, kuram jābūt piemērotam braukšanai ziemas apstākļos. Nevienam auto vadītājam nav ieteicams taupīt uz riepu cenu un kvalitāti, jo tas ir ieguldījums ne tikai automašīnā, bet arī savā drošībā. Neatkarīgi no savas automašīnas vadīšanas pieredzes un stāža, riepu garāžā noteikti spēs palīdzēt jebkādā jautājumā, kas saistīts ar auto riepām. Jebkurai automašīnai, vismaz reizi sezonā ir nepieciešama riteņu, disku un riepu profilakse, kā arī riepu serviss, lai nepieciešamības gadījumā būtu iespēja laicīgi atrast un novērst problēmas.

MAŠĪNAS RIEPU UN DISKU APKOPE

Dažāda veida pakalpojumi, kas saistīti ar automašīnas ritošo daļu un servisa ikdiena. Viens no lielākajiem mītiem, kas saistīts ar riepām un riteņiem, ir to diski, jo daudzi uzskata, ka tas ir nevis svarīgs ritošās daļas elements, bet gan dekoratīva pievienotā vērtība. Lai pārliecinātos par savas automašīnas disku tehnisko stāvokli, droši varat doties uz riepu garāžu. Riepu garāžās pieejami dažādi pakalpojumi, tajā skaitā arī riepu uzglabāšana ārpus sezonas laika, riepu maiņa, jaunu riepu uzstādīšana, protams, diagnostika, balansēšana un daudz kas cits. Riepas parasti tiek izvēlētas atbilstošas budžetam un nepieciešamībai, balstoties uz braukšanas paradumiem. ņemot vērā to, ka braukšanas paradumi katram no mums atšķiras, konsultācija pirms riepu maiņas var būt ļoti noderīga.

KĀDĒĻ LIETOTAS AUTO RIEPAS PIRKT SERVISOS?

Riepu servisā ir iespējams iegādāties jaunas un mazlietotas ziemas, vasaras un vissezonas riepas. Daudzi autovadītāji izvēlas iegādāties mazlietotas automašīnas riepas dēļ to cenas, jo tā var būt gandrīz uz pusi zemāka, kā jaunam riepu komplektam. Ir atšķirība tajā, vai mazlietotas riepas tiek pirktas pēc sludinājuma vai servisā. Pērkot riepas riepu garāžā, tās iepriekš tiek pārbaudītas un noteikti ir drošas lietošanai, taču pērkot no kādas privātpersonas, diemžēl, iespējams nopirkt kaķi maisā un palikt gan bez naudas, gan bez riepām. Riepu garāžas uzticamie darbinieki noteikti neliks vilties ne jums, ne jūsu auto.