Visā pasaulē dažāda veida amatniecības nozares ir ļoti pieprasītas un netrūkst tie, kuri vēlas iegādāties tieši ar rokām darinātu produkciju. Ja runājam konkrēti ar kokapstrādi, tad ļoti populāri ir ne tikai dažādi no koka darināti nieciņi, bet arī mazās un lielās mēbeles, kā arī nelieli projekti, kas sevī ietver saskaņotas mēbeles no koka, lapenes, pirts mājiņas un pat bērnu rotaļu laukumus, smilšu kastes un suņu būdas.

Ar dažādiem kokapstrādes pakalpojumu sniedzējiem var iepazīties internetā un atrast sev atbilstošāko ar ko kopā sākt realizēt iecerēto. Vairāk informācijas par kokapstrādes pakalpojumiem skatīt šeit – VUD!

BĒRNU SLĪDKALNIŅI, DĀRZA MĒBELES UN SUŅUBŪDAS NO KOKA

Tie, kuri dzīvo privātmājās, vai kuriem ir lauku īpašumi, vēlas padarīt mājīgu arī pagalmu. Daudzi izvēlas zālājā vai lapenē izvietot dažādas dārza mēbeles no koka, kā arī iepriecināt ģimenes jaunākos pārstāvjus ar jauku spēļu laukumu. Nevajag bīties no fakta, ka dārza mēbeles ir veidotas no koka, jo tās tiek pareizi apstrādātas, lai kalpotu pēc iespējas ilgāk, tiesa gan prasa atbilstošu un rūpīgu kopšanu. Bērnu rotaļu laukumi ir pieejami dažādās variācijās un var tikt veidoti arī balstoties uz klienta īpašām vēlmēm. Koka rotaļu laukumiņos ir iespējams izveidot gan šūpoles, gan slidkalniņus, kā arī dažāda cita veida aktivitātes, piemēram smilšu kastes un kāpšļu sienas. Dārza mēbeles no koka un bērnu rotaļu laukumi ir izgatavojami saskaņotā dizainā un krāsās, lai pagalma iekārtojums būtu acij tīkams, ne tikai funkcionāls.

KOKA PIRTIS NOMAI KATRAM INTERESENTAM

Katra lauku sēta pirms tikai diviem gadu simtiem, nebija iedomājama bez pirts. Mūsdienās varam atrast pa kādam īpašumam, kur pirts ir saglabājusies vai ir izbūvēta sauna, taču, tie, kuriem nav pieeja pirtij ikdienā, ir iespējams pirti ar visu kublu iznomāt. Pirtī iešana mūsdienās kalpo kā lielisks relaksācijas un veselības uzlabošanas rituāls pēc garas darba nedēļas. Pirts un kubla noma nav tik dārga kā varētu sākumā šķist, tādēļ tā ir lieliska alternatīva ierastai atpūtai nedēļas nogalēs. Pārvietojamās pirts forma garantē ātru tās uzsilšanu. Pirts īre ir pieejama ikvienam interesentam, tās ir vienkāršas savā uzbūvē taču pilnībā funkcionālas.