Mašīnas riepu tehniskais stāvoklis ir viens no svarīgākajiem aspektiem ceļu satiksmes drošībā. Riepu stāvoklis vienmēr ir jāuzmana jebkurā sezonā un arī tad, ja braukšanai lietojat vissezonas riepas. Ne visi vēlas katru sezonu iegādāties jaunus riepu komplektus, tādēļ ir jāsaprot, vai vēlaties braukt ar vecajām riepām, vai iegādāties lietotas vai mazlietotas. Vismaz desmit kritēriji nosaka to, kādas automašīnas riepas būs vislabākās gan automašīnai, gan tās vadītājam(skatīt te – lietie diski). Nevajag atteikties no konsultācijas ar riepu servisa draudzīgajiem darbiniekiem, lai uzzinātu to, kādas riepas vislabāk izvēlēties. Riepu garāžā tiks veikta arī auto un riepu pārbaude, riepu balansēšana un iespējams veikt citus ar riepām un diskiem saistītus profilaktiskus darbus.

UZTICAMĀKAIS RIEPU UN DISKU APKOPES SERVISS RĪGĀ

Riepu garāžās un servisos var pārbaudīt riepu stāvokli un noskaidrot dažādus citur ar riepām saistītus jautājumus. Par diskiem noteikti nevajag aizmirst, jo tie nav tikai dekoratīvs komponents, bet arī kalpo riteņa un mašīnas riepas drošībai. Arī disku apkope un profilaktiskā apskate ir riepu servisa būtiska sastāvdaļa un tiek veikta katram automobilim. Riepu balansēšana un riepu uzglabāšana ir vēl divi pakalpojumi, kurus mēdz piedāvāt riepu garāžas visā Latvijā jebkuram klientam.

KAS NOSAKA RIEPU ATBILSTĪBU AUTO?

Riepu garāžā ir iespējams iegādāties kā jaunas, tā lietotas automašīnas riepas jebkurai sezonai kā arī vissezonas riepām. Lietotas un mazlietotas auto riepas var būt pat par četrdesmit procentiem lētākas kā jauns riepu komplekts, kas ir ievērojama naudas summa. Tas attiecas uz jebkāda veida riepām – ziemas, vasaras un vissezonas riepu komplektiem. Riepu garāžā strādājošie konsultanti palīdzēs atrast piemērotāko riepu komplektu. Tas var būt atkarīgs no dažādiem faktoriem – braukšanas paradumiem, automašīnas veida un dažādiem citiem parametriem. Riepas ir automašīnas apavi un tādēļ tie jāizvēlas tik pat rūpīgi un atbilstoši visiem kritērijiem.