Supošana jau tiek uzskatīta par diezgan aktīvu, bet drošu sporta veidu un tas tā arī ir. Bet kā ikviens sports, šeit arī nevar izslēgt ievainojumu vai kaut ko negaidītu. Lai nerastos problēmas, bet supošanas process priecē, izlasiet kādā veidā var tikt realizēta tāda aktīvā atpūta, uzziniet visu par drošības pasākumiem, kā tiks piemeklēti sup dēļi vai pārējie inventāra piederumi. Sup noma tad ir lielisks veids kādā veidā uzzināt vairāk par doto atpūtu, kā arī varbūt supošana tik ļoti iekritīs sirdī, ka nākamā lieta jau būs savi sup dēļi.

Ieskaties piedāvājumā – https://www.bullulaivas.lv/veikals/

Sup noma vai arī pirkums, ko izvēlēties pirmo?

Pirms tam, kad tiks nopirkti Jūsu pirmie sup dēļi, tieši sup noma palīdzēs izprast, kāds tad dēļu veids būs piemērots priekš jums. Patlaban sup noma sniedz pilnīgu instruktāžu kā arī pieņemama inventāra atrašanu, un daudzās vietās ir iespēja to arī vēlāk iegādāties. Sup piedzīvojums tiks sākts Jums esot uz ceļiem, bez šaubām, lietpratēji stāv kājās, taču iesācējam ir jāapgūst noturēt līdzsvaru. Šāda tipa aktīvā atpūta ļauj ne vienīgi uziet mieru, bet arī ir lieliska fizkultūra Jūsu ķermenim. Pati supošana tiks sākta, turot airi ar vienu roku vidū, taču otrā roka turas pie gala. Gadījumā ja ir iznācis pārāk ātri pārvietoties, jābremzē ir ar airi. Priekš tam, lai esot uz sup saullēkts būtu sagaidīts pēc iespējas drošākā vidē, vislabāk ir uzvilkt drošības vesti. Interesanti, ka tieši sup dēļi ir pilnveidoti, un šobrīd sup izbraucieni varētu notikt arī uz E-Foil, kas ļauj planēt virs ūdens.

Sup saulriets, esot uz dēļa – aktīvās atpūtas veidi pie mums

Jums ir ieplānota atpūta ar draugiem? Kas būtu labāks – aktīvā atpūta pie Latvijas dabas vai arī ceļojums uz ārzemēm? Šodienas apstākļos rekomendējams izbaudīt mūsu valsts dabas piedāvājumu, tā kā šeit pastāv tiešām diezgan skaisti skati. Šodien uzņēmēji tad ir izveidojuši interesantus projektus skaistās vietās, ko papildinājuši ar tāda veida lietu piemēram, kā laivu noma un papildus tiek piedāvāta arī velosipēdu noma. Kad esat apmetušies pie kāda glīta dīķa vai ezera, katamarānu noma ir labākais veids kā var izjust dabu pilnīgā mierā Un vēl viens populārs atpūtas veids šodien ir sup izbraucieni uz dēļiem. Daudz kur jau tiek nodrošināta sup noma, priekš tam, lai tiek sākts sup piedzīvojums. Turklāt, kas var būt jutekliskāk kā sastapts uz sup saullēkts vai saulriets? Bet tajā pat brīdī attīstības progress nestāv uz vietas un tagad tiks piedāvāti citādi sup dēļi – E-Foil, tie jau ir elektriski un vardu pilnā nozīmē paceļ Jūs uz ūdens.