Labas kvalitātes logiem ir liela loma mājokļa tehniskajā stāvoklī. Mūsdienās izgatavotie logi stipri atšķiras no tiem, kādus bijām raduši redzēt pirms gadiem 30 un vēl agrāk. Ja pavēro populārākos materiālus no kuriem tiek izgatavoti logi, pirmās pozīcijas saglabā PVC un pēcāk alumīnijs un koks. Pirms, aptuveni, 20 gadiem PVC logu montāža kļuva par vienu no lielākajām aktualitātēm celtniecībā. Sākotnēji biroju ēkās, ražotnēs un skolās, un pēcāk jau privātmājās, plastmasas logi stabili ieņēma pozīciju uz ilgu laiku. Koka logi to senākajā izpausmē, šeit ir kļuvuši par retumu. Ja dzīvojat ūdens tuvumā, tad īpaši novērtēsiet iespēju logu montāžai papildus iegādāties arī insektu tīkla uzstādīšanu.

KĀDA MATERIĀLA DURVIS IR KVALITATĪVĀKĀS?

Mājas noteikti ir tā vieta, kurā nevēlamies redzēt netīkamas personas, kas traucē mieru vai kā citādāk ietekmē mūsu ikdienu un atpūtu. Tikt nostādītam fakta priekšā par to, ka mājoklī, prombūtnes laikā, kāds ir ielauzies, nevēlas neviens. Augstākās klases metāla durvis ir iespējams uzstādīt jebkurā mājoklī un tās ir aprīkotas ar drošām slēdzenēm. Savukārt PVC jeb plastmasas durvis nevajadzētu uzstādīt kā galvenās ārdurvis. Klienti dod priekšroku PVC durvju uzstādīšanai palīgēkās vai sētas durvju funkciju pildīšanai. Tajās var iemontēt arī stiklu. Klientiem ir iespējams izvēlēties šādas durvis veidot veramas vai bīdāmas.

KĀ ATRAST ATBILSTOŠAS PALODZES?

Iekšējās un ārējās apdares darbus pēc logu montāžas, vislabāk ir veikt uzreiz. Pareizai logu montāžai un apdares darbiem ir nozīmīga loma kvalitatīvai gaisa cirkulācijai telpā, tādējādi, novēršot pelējuma sēnīšu rašanās risku un mitruma uzkrāšanos. Astma, alerģija un saindēšanās ir tās problēmas, kas parasti rodas sliktas ventilācijas rezultātā un iet roku rokā ar uzturēšanos mitrās telpās. Kvalificēti meistari būs garantija tam, ka darbs tiks paveikt profesionāli. Lielisks logu montāžas serviss parūpēsies par apdares darbiem un palodžu uzstādīšanu pēc darbu beigām.