Viena no 21. gadsimta arhitektūras tendencēm ir plastmasas logi, kas redzami 99% ēku fasādēs, kas redzamas mums visapkārt. Latvijā ir auksts ziemas un karstas vasaras, mitri rudeņi un vēli pavasari, kas nozīmē, ka gada lielākajā daļā ir jānodrošina patīkams siltums iekštelpās. Vienmērīgu gaisa temperatūru telpā nodrošina ne tikai apkures sistēma, bet arī logu kvalitāte, jo tie vistiešākajā veidā nodrošina telpas ventilāciju. Normālu temperatūras amplitūdu starp iekštelpām un ārtelpu nodrošina pareiza logu montāža, arī, ja Jums nepieciešami 467 sērijas logi.

PVC LOGU NOZĪME SILTUMA UZTURĒŠANAI DZĪVOKĻOS

Ēku renovācija un energoefektivitātes celšanas pasākumi Latvijā iet roku rokā. Kāpēc svarīgi, lai mājoklis būtu energoefektīvs? Liels vairums Latvijas iedzīvotāju mitinās sērijveida dzīvokļos, kas celti, 45 gadus atpakaļ. Skaidrs, ka ēkas konstrukcijas, komunikācijas un viss pārējais ir morāli un fiziski novecojis, tādēļ tiek veikta namu pilnīga renovācija, kas iekļauj arī logu nomaiņu, ja tas jau nav izdarīts iepriekš. Vecie koka logi spēlē lielu lomu zemajai temperatūrai dzīvoklī, jo apvienojumā ar novecojušu apkures sistēmu, netiek nodrošināta pilnvērtīga temperatūra dzīvojamās telpās. PVC logi nodrošina pareizu un atbilstošu gaisa cirkulāciju telpā, kā arī mūsdienīgu ventilācijas iespēju. Nepareizi montēti logi vienmēr sagādā daudz raizes, piemēram, kondensāta un mitruma uzkrāšanos, kas ir pat bīstami veselībai.

KAS VEIC APDARES DARBUS PĒC LOGU MONTĀŽAS?

Logu montāžas speciālisti atradīs vislabākos risinājums jebkāda veida namiem. Visus nepieciešamos mērījumus veic cilvēki, kuri rūpēsies par logu montāžu. Pēc logu montāžas beigām ir iespējams izmantot arī iekšējās apdares darbu pakalpojumus, lai nebūtu jāmeklē jauns pakalpojumu sniedzējs. Ir dažādi logu veidi, kas atšķiras pēc to tehniskās uzbūves ar dažādām niansēm, tādēļ, precīzas izmaksas būs iespējams noteikt tikai pēc visu detaļu noskaidrošanas.