Veidi, kā izvēlamies pavadīt savu brīvo laiku ir dažādi – citi izvēlas nodoties aktīvajai atpūtai, citi labprātāk uzkrāj spēkus guļot dīvānā un vienkārši nedart neko. Aktīvā atpūta sniedz gan fizisko, gan morālo gandarījumu pat par spīti tam, ka pēcāk ir jūtams liels, bet patīkams nogurums. Daudzi izvēlas savu brīvo laiku vasarā pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem, pludmalēs. Nakšņošana teltīs, pikniki, makšķerēšana un laivu braucieni ir populārākās vasaras laika izklaides. Laivu nomas, visbiežāk, ir atrodamas tur pat kempingu krastos, tādēļ šī pakalpojuma sniedzēji nebūs tālu jāmeklē.

KĀ BAUDĪT ATPŪTU PIE ŪDENS LIELAI KOMPĀNIJAI.
Ūdens atrakciju pilnīgai izbaudīšanai, noteikti jāizvēlas arī e-foil dēļu, SUP dēļu vai laivu noma, kas pieejama katram interesentam. Tātad redzam, ka pieejamas dažāda veida inventāra nomas iespējas. Vairums kempingu, kas piedāvā atpūtu uz ūdeņiem, paši nodrošina arī aktivitāšu piedāvājumu. Lai dažādotu brīvā laika pavadīšanas iespējas, tiek piedāvāti dažāda veida pasākumi, kas izklaidēs gan lielus, gan mazus. Iznomāt ir iespējams vairāku veidu laivas un dēļus – SUP dēļi, laivas, katamarāni un neliela izmēra atpūtas buru laivas. Uz šādas jahtas atpūsties un labi pavadīt laiku ir iespējams pat 8 cilvēku lielai kompānijai, kas noteikti būs neaizmirstams piedzīvojums katram.

IZVĒLIES PIEMĒROTĀKO NO VISĀM ATRAKCIJU IESPĒJĀM!
SUP dēļu noma pēdējos gados ir kļuvusi par populārāko pakalpojumu aktīvās atpūtas cienītāju vidū. Izbraucieni ar SUP dēļiem ir populāri gan romantiskas divvientulības baudītājiem, gan draugu pulkiem. Patiesībā, šis ir viens no labākajiem fiziskajiem treniņiem kādu varam iedomāties. Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu pārvadāšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz pat desmit cilvēkiem. Ja vēlaties ūdens atrakcijas baudīt nākamajā līmenī, tad noteikti jāizmēģina brauciens ar e-foil dēli. E-FOIL sniedz iespēju ar tā palīdzību pacelties nedaudz virs ūdens līmeņa un pārvietoties, izmantojot nelielu propelleru, kas darbojas ar litija jonu batereju.