Dažāda veida redzes korekcijas līdzekļi daudziem ir ikdienas nepieciešamība. Ir vairāki veidi, kā uzlabot savu redzi – brilles, acu lāzeroperācija un arī kontaktlēcas. Ja agrāk kontaktlēcas varēja izmantot tie cilvēki, kuru redzes problēmas nav pārāk nopietnas, tad mūsdienās ar kontaktlēcā ir iespējams koriģēt pat salīdzinoši specifiskas redzes problēmas. Par laimi, mūsdienās iespējams izvēlēties sev piemērotāko redzes korekcijas līdzekli ka bērniem tā pieaugušajiem. Kontaktlēcas var ērti iegādāties arī internetā, kas nozīmē arī ātru piegādi un zemākas cenas. Pirms tam ieteicams pārbaudīt redzi, lai noskaidrotu, kāda stipruma lēcas ir nepieciešamas.

LIELS KONTAKTLĒCU KLĀSTS E- VEIKALOS

Visplašākais preču klāsts ir atrodams optikas preču veikalos internetā. Ir dažādi veidi kā izvēlēties piemērotākās lēcas, brilles datoram– saistīti gan ar redzes īpatnībām, gaumi un valkāšanas paradumiem. Arī pašas kontaktlēcas tiek iedalītas pēc tā, kā tās ir paredzēts valkāt un pēc tā, kādā redzes problēmām tās ir paredzētas. Pastāv vienas dienas kontaktlēcas, divu dienu, mēneša, trīs mēnešu un pat pusgadu valkājamas kontaktlēcas. Kontaktlēcas ir ērts risinājums gan tiem, kuriem ir tuvredzība, gan tālredzība un astigmātisms. Tiem, kuri vēlas papildināt savu imidžu, iespēja iegādāties krāsainās kontaktlēcas un arī lēcas, ar dažādiem zīmējumiem.

VAI IESPĒJAMS ATRAST SPECIFISKAS KONTAKTLĒCAS?

Optikas preces allaž ir bijis ne no tiem lētākajiem priekiem. Lai arī cenas var būt atšķirīgas, starpība nebūs tik liela, ja vien neplānojat lēcas iegādāties atlaižu laikā. Piemēram dienas kontaktlēcas ir iespējams iegādāties dažādā skaitā – sākot no pietiekoša daudzuma nedēļai un beidzot līdz pat gadam. Kontaktlēcu iegāde, piemēram, lietošanai uz gadu, ir daudz izdevīgāka par briļļu cenu. Kontaktlēcu cenu nosaka arī tas, kādi ir lēcu valkāšanas paradumi, jo dažādām lēcām tiek piemērotas dažādas cenu kategorijas. Ir iespējams iegādāties gan toriskās, gan multifokālās lēcas.