Jebkura no mazajām alkohola darītavām Latvijā var lepoties ar savu stāstu par to, kā no hobija, alus darīšana vai vīna brūvēšana ir pārvērtusies par maza izmēra biznesu. Kāds iet vecātēva pēdās, vēl kāds izdomājis, ka šis būs labs veids kā realizēt pāri palikušo ražu, cits vienkārši iedvesmu smēlies youtube. Alkohola darīšana mājās ir pilnībā legāla, ja tiek izpildītas visas normatīvās prasības, ko regulē likums, tādēļ nelielos apmēros saražotais mājas vīns, sidrs, alus un uzlējumi ir lieliski produkti, ko piedāvāt gadatirdziņos un personīgajā veikaliņā pilnīgi legāli. Alkohola veikals internetā ir pilnīgi legāls biznesa veids, pat par spīti tam, ka nepieciešams pārliecināties par pircēja vecumus. Piegādes veic pats ražotājs un pārdevējs, tādēļ tas ir veids kādā var pārliecināties par pircēja vecumu, turklāt, ja pārdevējs ir ticis maldināts un preces vēlas iegādāties nepilngadīga persona, naud tiek atgriezta bankas kontā.

Ieskaties piedāvājumā – http://pv64.lv/produkti

KĀDAS PRECES PIEDĀVĀ MAZĀS ALKOHOLA DARĪTAVAS MŪSU VALSTĪ?
Mājas bruvēts alus vai darīts vīns ir lieliska dāvana svēkos tuvam draugam. Mājās brūvētais alus, mājražotāju vīni, kā arī dažādi uzlējumi un pat degvīns noteikti garšos savādāk kā veikalos nopērkamā masu produkcija. Katrs, kurš ir nogaršojis mājās darinātu degvīnu zina, ka ta garšo savādāk. Vēl viens aspekts ar ko mājražotāji atšķiras no lelajām alkohola rūpnīcām un alus darītavām, ir dažādu garšu piedāvājums, kas sniedz iespēju pārdot unikālu preci, ka var kļūt par firmas zīmi! Piemēram, upeņu vai jāņogu uzlējums pildīts skaistā pudelē, būs lieliska dāvana.

VAI ONLINE VEIKALOS IR IESPĒJAMS IEGĀDĀTIES ALKOHOLU?
Visbiežāk, dažāda veida alkohola veikali, kas produkciju piedāvā iegādāties internetā, piegādi veic pašu spēkiem. Tas ir arī veids kā pārdevējam pārliecināties, ka pircējs ir sasniedzis vismaz 18 gadu vecumu. Piegāde tiek veikta pilsētas un tuvējo rajonu robežās, atkarībā no minimālās groza summas. Lai tas būtu izdevīgi abām darījuma pusēm, tiek noteikta pamata summa, no kuras iespējams veikt pasūtījumu un arī pamata summa no kuras sākas bezmaksas piegāde. Latvijas mājražotāju preču iegāde ir lielisks veids kā atbalstīt savējos!