Moderna ofisa efektīvu darbu nav iespējams iedomāties bez sekojošām trim lietām: moderna darba aprīkojuma, ātrgaitas tiešsaistes savienojuma un, protams, gardas kafijas. Un, kad taupīt uz pirmo divu elementu kvalitātes neviens netaisās, tad laba kafija ofisos kļūst drīzāk izņēmums, ne neaizvietojama sastāvdaļa. Taču vajadzētu arī norādīt, ka tieši kafija ir un būs būtiska ne tikai uzņēmuma kultūras, bet arī uzņēmuma tēla sastāvdaļa. Tik tiešām pie labas lates vai espresso tases tiek pārrunāti svarīgi korporatīvi jautājumi, tiek atrisināta lielākā daļa darba un arī personīgo jautājumu, gan arī tiek atrasti nestandarta risinājumi grūtiem uzdevumiem(skatīt te – https://kafijaspasaule.lv/dzerienu-un-uzkodu-automati/). Piedāvājot kafiju saviem partneriem, jābūt drošiem, ka viņa labi garšos. Un, kurš to lai zina, iespējams tieši gardā kafija paliks par vēl vienu jūsu konkurences priekšrocību, kā arī ieliks pamatu ilgstošai un vēl auglīgai sadarbībai. Daudz vairāk par to, kādi tad kafijas aparāti jau ir populāri šodien, varēsiet uzzināt tālāk.

Kafijas automāti – izvēlēšanās iespējas

Vispopulārākie tirdzniecības automāti ir kafijas automāti. Tie ir diezgan atšķirīgi. Sakot ar vienkāršajiem “trīs pogu” variantiem līdz pat daudzfunkcionālajiem, kas tad varētu nodrošināt vairāku dažādu veidu kafijas dzērienus. Plānojot pirkšanu, vajadzētu arī priekš sevis saprast – ko tad vajadzētu Jūsu gadījumā? Pieprasīti jau ir, protams, vienkāršie kafijas aparāti, kuri liekami uz galda, kuri arī labi noderēs nelielos birojos. Kaut gan, gadījumā ja runājam jau par palielu lielveikalu, fitnesa centru vai citu vietu, kurā klientu plūsma būs liela, ieteicams pievērst uzmanību tāda veida lietai, kā kafijas tirdzniecības automāti. Cilvēki mīl kafiju. Turklāt dzer to diezgan lielos daudzumos. Cilvēki būs gatavi maksāt par kafiju. Lielās banku ēkās, piem., tādi maksas pakalpojumi jau ir diferencēti – parastie kafijas dzērieni tad ir bez samaksas, bet, piemēram, ja cilvēks vēlās ko sevišķu, tad par simbolisku maksu iespējams baudīt dzērienu. Tas uzņēmumam būs lētāk nekā nelielais aprāts, kam var būt vajadzīgs diezgan biežs kafijas automātu remonts. Taču sabiedriskās telpās šādi aparāti uzreiz piedāvā maksas dzērienus. Pievēršoties aparātu cenai – kafijas pupiņu tirdzniecības automāti ir tomēr dārgāki, kā arī tie strādā daudz lēnāk. Bet tajā pat brīdī to tiešām kompensēs dzēriena garša un aromāts. Taču, piemēram, autoostā, piemērots ir lētāks kafijas automāts, kurš ļoti ātri piegādā šķīstošo dzērienu ne īpaši izvēlīgajiem klientiem. Pilnīgi viss ir atkarīgs no uzstādīšanas vietas un arī klientu loka.

Tirdzniecības automāti – sadarbības partneru izvēlēšanās

Izvēloties sev to partneri, kura tirdzniecības automāti būs uzlikti pie Jums birojā, ir pāris būtiskas nianses, kam vērst uzmanību. Pirmais ir, kāda veida kafijas automāti tiks pārdoti – varianti, funkcionalitāte un resursu izmantošana. Kad nepieciešami tirdzniecības automāti, svarīgi, kad var būt piedāvātas tehniskās apmācības un konsultācijas, pilns kafijas automātu remonts pēc garantijas un kafijas serviss. Apskatiet aparātu ražotājus – būtiska būtu laba kvalitāte, kā arī uzticība brendam. Aplūkojiet uzņēmuma klientu atsauksmes jau par potenciālo partneri – vai, piemēram, kafijas serviss piedāvā plašu aparātu veidu piedāvājumu, ātru apkalpošanu, parocīgu darbību, un arī ilggadīgu strādāšanas laiku un garantiju. Ne mazāk būtisks moments ir vēl cenas faktors – kafijas tirdzniecības automāti par pieņemamu cenu, bet ar labu kvalitāti būs vislabākā alternatīva. Izpētiet atsauksmēs to, kā tad konkrēti notiek kafijas aparātu remonts, ko šis process sevī iekļauj un arī kāds tieši ir apmierinātības līmenis. Laba un garda kafija – garants darbinieku apmierinājuma līmenim!