Iespiesti kalendāri, ko varētu piekārt tieši pie sienas vai uzlikt uz Jūsu galda, šodienas digitālajā laikā arī nav zaudējuši savu nepieciešamību – viņus joprojām varēsiet uziet var teikt, ka jebkurās mājās un darbavietās. To apgalvo tie, kuru tad darba process ir un būs kalendāru izgatavošana, ikgadu piedāvājot pa īstam lielu preču piedāvājumu. Viennozīmīgi šis nozīmē, kad visi, kam šis būtu interesanti, varētu atlasīt priekš sevis tīkamu sienas vai galda kalendāru. Pie tam tagad it īpaši pieprasīti ir personalizēti kalendāri, kur nereti jau tiek drukātas ģimenes bildes un kādi nozīmīgi notikumi.

Drukas iespējas – https://poligrafija.lv/lv/poligrafija-produkcija/kalendari-un-planotaji/

Pamata sienas vai galda kalendāru formāti

Kalendāru druka tiek īstenota tiešām dažnedažādos variantos, kad varētu pazust. Pastāv kā galda kalendārs, kā arī sienas kalendāri dažnedažādos lielumos, veidos kā arī dizainā. Pastāv tāda veida, kur attēloti trīs mēneši un 1, turklāt šobrīd neņemot vērā stilu, varētu tam arī pievienot Jūsu mīļākās fotogrāfijas, tādējādi tad būs savs personalizēts galda kalendārs. Šādi personalizēti kalendāri ne vien ļaus visu laiku ielāgot plānus, bet, protams, arī dos iespēju izbaudīt skaistas, dvēseli sildošas atmiņas cauru gadu! Skatoties sienas vai galda kalendāra tipu, jāvērš uzmanība pāris momentiem – ne vien kalendāra dizaina variantam, bet arī kalendāra lielumam. Atkarībā no kalendāra veida, tur ir vārda dienas, informācija tieši par mēness fāzēm, varbūtība pievienot teksta komentārus un attēlus datumos un daudz kas cits. Jāpiebilst, kad kalendāru druka sekmē varbūtību atlasīt noteiktu kalendāru skaitu.

Personalizētie kalendāri, kāda veida priekšrocības tomēr eksistē?

Sienas vai galda kalendāri ir ērti pārsvarā klientiem – tie ir neaizstājami palīgi ofisu, banku un notāru iestādēs. Kas tad attiecas tieši uz biznesu, nemaz nebūs būtiski vai, piemēram, uz rokām būtu sienas vai galda kalendārs, tā priekšrocības jau ir acīmredzamas:

  • Firmas sienas vai galda kalendāru izgatavošana, salīdzinājumā tieši ar citiem, parasti būs izdevīgāka: pareizi izplānojot, jau var pasūtīt vienu reizi un uzreiz uz gadu. Bez tam šis būtu pietiekoši ātri un turklāt cenu variācijas ir diezgan plašas.
  • Stila iespējas ir bezgalīgas, Jūsu personalizēti sienas vai galda kalendāri var būt jebkāda formāta, noformējuma kā arī izpildījuma.
  • Korporatīvo kalendāru izgatavošana ir variants neuzkrītoši kā arī izdevīgi novietot uz tā informācijas bloku par uzņēmumu, iepazīstināt patērētāju ar zīmolu.
  • Kalendāri tā ir iespēja risināt jebkāda tipa uzņēmējdarbības problēmu, pateicoties šādiem drukas variantiem.

Korporatīvie personalizētie kalendāri jau ir vispopulārākais produkts. Tajos investētā nauda jau ir salīdzinoši maza, kā arī neieraudzīt reklāmu uz tā nav nemaz iespējams. Savukārt, ikvienam no mums visiem galda vai sienas kalendāri piedāvā cilvēkiem ērtu opciju sekot datumiem un menedžēt savu laiku.