Ikvienā pasaules valstī Austrumu suši pagatavošana ir savādāka un bieži vien nepareiza. Īsti suši Austrumos jau ir ēdiens uz svētkiem, turklāt diezgan dārgs, ne tā kā pie mums – ikdienas gardums. Suši receptes ir uzticētas tieši tiem pavāriem, kuri būs izgājuši 3 gadu apmācību, jo vienīgi tādi meistari tiešām zina, kādā veidā tiks gatavoti sushi. Aizvien vairāk ir pieejama suši piegāde tieši uz mājām, šis šobrīd būs pieejams var teikt katrā Latvijas pilsētā. Bet nevienā citā vietā nemaz nav tik liels daudzums, piemēram, kā suši Rīgā. Ikvienam ir varbūtība izvēlēties starp ļoti daudziem un arī uziet vislabāko vietu, kur būs sūtīta sushi piegāde. Domā , kur pasūtīt suši carnikavā vai citur? Uzzini vairāk lasot šeit!

Kādi tieši suši Rīgā ir labākie?

Dažādu variantu suši pagatavošana ietver rīsu pielietošana. Kā vēl pildījums suši receptes tiešām var izmantot dažādu variāciju zivis, garneles, dārzeņus un garšvielas un mērces. Suši var būt atšķirīgi savā starpā arī pēc to veidošanās veida jeb ietīšanas tehnikas. Hosomaki sushi atšķiras pēc to kompaktajiem izmēriem, kas nepārsniedz 2-3 cm. Šī varianta sushi pagatavošana notiek, lietojot tikai vien tipa pildījumu un rīsus. Visas sastāvdaļas tiek iesaiņotas nelielā nori lapā. Futomaki jeb lielāki suši. Šo suši pagatavošana ir no dažādiem pildījumiem un tiek ielikts nori. Viena ruļļa izmērs ir līdz pieciem centimetriem. Uramaki jeb suši iekšpusē. Šajā gadījumā nori ir ielikts tikai pildījums, bet rīsi paliek ārpusē, ierāmējot katru porciju. Temaki (konusi). Varētu būt, ka tieši šī veida suši Rīgā būs ne visās iestādēs pieejami. Tie ir kā konuss, kas tad izveidots no nori un aizpildīts ar vārītiem rīsiem kā arī jūras produktiem. Šādu sushi lielums var sasniegt 10 cm. Un vēl mums visiem pazīstamā Philadelfija, doto sushi piegāde Rīgā ir un būs ļoti pieprasīta.

Garšīgākie suši komplekti un cena Rīgā

Pastāv tik ļoti daudzas vietas, kur varētu būt sūtīti suši Rīgā. Bet kā noskaidrot to labāko restorānu? Bez šaubām, vispirms jālasa rekomendācijas par konkrēto vietu. Var ielikt meklētājā, kur paēst Rīgā garšīgus suši, Jums parādīsies vairākas ieteiktas vietas. Pirms tiek pasūtīta sushi piegāde Rīga, apskatiet īpašos piedāvājumus, vai ir piemēram kādas sushi akcijas. Visbiežāk jauni restorāni taisa īpašus nosacījumus, priekš tam, lai klienti nogaršo to sushi receptes, pēc kā ēdīs tikai šos suši Rīgā. Aplūkojiet ēdienkartē vai suši komplekti ir izdevīgāki, tā kā lielos restorānos tā parasti ir. Kā arī atceraties, pirms tiks veikta suši piegāde Rīgā, noskaidrojiet visu pieejamo informāciju par šo uzņēmumu, jo bieži vien suši ir no jēlas zivs.