Savā pamatā roli ir sushi tips. Sushi Rīga un citur Latvijā jau ir diezgan iekritis sirdī, pat neskatoties uz to, ka šis ēdiens ir atnācis tieši no Japānas. Suši receptes pamatā visbiežāk ir nori lapas, rīsi un jūras veltes. Kaut gan tomēr ir iespēja sushi papildināt ar vistu vai gaļu. Modernu suši pagatavošana ir diezgan daudzveidīga. Daudzu sushi bāru piedāvājumā pastāv suši komplekti ar diezgan interesantiem pildījumiem, taču klasiskā tipa sushi joprojām būs populāri. Kādas tad ir pieprasītākās sushi receptes? Uzzināsim visu par to!

Kādi tieši suši Rīgā būs visgaršīgākie?

Dažnedažādu veidu suši pagatavošana iekļauj rīsu izmantošanu. Kā papildus sushi receptes sastāvdaļas varētu izmantot dažādu tipu zivis, garneles, dārzeņus un pat augļus, kā arī garšvielas un mērces. Suši var atšķirties arī pēc veidošanās stila jeb tīšanas tehnoloģ‍as. Savukārt Hosomaki suši atšķiras no citiem ar saviem nelielajiem izmēriem (diametrā 2-3 cm). Tāda varianta suši veidošana notiek, lietojot tikai vien tipa pildījumu un rīsus. To komponentes tiek ieliktas mazā nori lapā, bet Futomaki ir lielie suši. Šo suši pagatavošana ir no dažnedazādiem pildījumiem un tiek iesaiņots nori lapiņā. Viena suši diametrs var būt līdz 5 centimetriem. Uramaki suši gadījumā nori lapās tiek ielikts vienīgi pildījums, bet rīsi ir ārā, ierāmējot katru porciju. Temaki (konusi). Var būt, ka šie suši Rīgā ir ne visur atrodami. Tie izskatās konusa veidā, kas izveidots no nori un aizpildīts ar vārītiem rīsiem kā arī jūras produktiem. Šo suši lielums varētu sasniegt desmit centimetrus. Un nenoliedzami ikvienam pazīstamā Filadelfija, doto suši piegāde Rīgā ir diezgan pieprasīta.

Kur tad paēst Latvijā garšīgākos sushi?

Ir tik daudz vietas, kurās varētu būt pasūtīti sushi Rīga. Bet kā var sameklēt pašu labāko vietu? Protams, vispirms jāizlasa rekomendācijas par izvēlēo vietu. Iespējams ierakstīt meklētājā, kur paēst Rīgā sātīgus suši, Jums parādīsies daudzas ieteiktas vietas. Pirms tiek sūtīta suši piegāde Rīgā, apskatiet īpašos piedāvājumus un vai ir sushi akcijas. Bieži vien jauni restorāni organizē īpašus nosacījumus, priekš tam, lai klienti pagaršo to suši receptes, pēc kā sūtīs vien suši no viņiem. Aplūkojiet Menu varbūt suši komplekti būs izdevīgāki, jo lielos restorānos tas tā ir. Un iegaumējiet, pirms tiek izdarīta suši piegāde Rīgā, uzziniet visu par izvēlēto uzņēmumu, jo bieži vien runa iet par jēlu zivi.