Daudzi smīkņās, bet mēbeļu izvēle telpām, kas nav pilnībā iekārtotas, ir nogurdinošs un laikietilpīgs process, it īpaši, ja nav skaidrs, ar ko sākt. Mēbeļu veikali, arī internetā, piedāvā neskaitāmu funkciju, izmēru un stila mēbeles, kas ir pielāgojamas jebkuram mājoklim un vajadzībām. Tieši individuāli pasūtītas mēbeles kļūst par pēdējo gadu populārāko risinājumu. Ja vēlaties izgatavot mēbeles pēc pasūtījuma, iespējams izmantot arī dizainera pakalpojumus. Viena no lielākajām nepilnībām jau gataviem mēbeļu komplektiem ir tā, ka dažas to nianses var nebūt piemērotas un pielāgojamas telpas platībai, kas darbošanos padara neērtu.

INDIVIDUĀLI VEIDOTAS VIRTUVES MĒBELES

Viens no populārākajiem mēbeļu veidiem, ko visbiežāk vēlas izgatavot pēc individuāla pasūtījuma, ir iebūvējamās virtuves(spied, lai uzzinātu vairāk te – virtuves mēbeles). Virtuve ir tā telpa, kurā visam ir jābūt parocīgam, ērtam un ergonomiskam, lai ēst gatavošana sagādātu prieku. Virtuves iekārtas izgatavošana nav sarežģīts vai laikietilpīgs process, kā sākuma varētu šķist. Visa veida un izmēra virtuves ir iespējams iekārtot ar mēbelēm, kas ir izgatavotas individuāli. Ergonomiskas un ērtas mēbeles, it sevišķi virtuvē, ir ļoti nozīmīgas, jo augstā funkcionalitāte un katra nianse, kas tiek izgatavota pēc īpaša pasūtījuma, palielina ne tikai telpas funkcijas, bet arī saimnieku prieku.

TV IEKĀRTAS KĀ IDEĀLĀKAIS RISINĀJUMS VIESISTABĀ

Viesistabas mēbeles ir otrs populārākais pasūtījumu veids. Ņemot vērā, ka televīzija mūsdienās ir katrā mājoklī, tad TV iekārtas ir nepieciešamība. Agrāk televizori tika novietoti uz plauktiņiem vai galdiņiem, vai, visbiežāk, sekcijās, kas ir lielas un masīvas mēbeles, kas aizņem daudz vietas un, sākotnēji paredzētas kā universālas un ietilpīgas mēbeles, laika gaitā tās pārvērtās par noliktavu, nevajadzīgu mantu glabātuvi un ar vien vairāk cilvēku vēlas no tām atbrīvoties.

BĪDĀMĀS DURVIS UN GARDEROBES AR IEBŪVĒJAMIEM SKAPJIEM PĒC PASŪTĪJUMA

Lielie, iebūvējamie skapji ir saprātīgs un universāls risinājums dažādos gadījumos, ne tikai apģērba glabāšanai. Tas ir labs risinājums dažāda veida telpās, ne tikai guļamistabās un garderobēs, bet arī viesistabā un, loģiski, koridorā. Bīdāmās durvis ir viena no lielākajām šādu skapju priekšrocībām, jo durvju atvēršanai nav nepieciešama papildus brīva vieta telpā, turklāt, apvienojumā ar spoguli, tiek radīts vizuāls efekts, kas palielina telpas platību, piemēram, priekšnamu.