Mūsdienās ir iespējams izvēlēties dažāda veida logu montāžu mājoklī un citām telpām. Plastmasas jeb PVC logu montāža Latvijā ir viena no populārākajām izvēlēm jau teju 20 gadu garumā, taču klientiem iespējams izvēlēties arī koka un alumīnija logus. Logu pareiza montāža ir vitāli svarīga pareizas ventilācijas un energoefektivitātes nodrošināšanai visā mājā. Labas ārdurvis ir vēl viens energoefektivitātes celšanas objekts. Dzelzs ārdurvis ir labs risinājums privātmājām un vēl labāks risinājums daudzdzīvokļu namiem.

MODERNU MATERIĀLU LOGU MONTĀŽAS IESPĒJAS

Mūsdienās visiem klientiem, kuriem ir aktuāla logu nomaiņa un montāža, ir iespējams izvēlēties starp plastmasas un citu materiālu logiem. Ir iespējams izvēlēties arī koka un alumīnija logus. Ugunsdrošība ir tā īpašība, kas piemīn alumīnija logiem. Industriālām būvēm un komercobjektiem alumīnija un Pvc logi ir vislabākā izvēle. Alumīnija logus ir iespējams izgatavot dažādās krāsās, lai piestāvētu fasādei. Koka logi ir vēl viena populāra klientu izvēle. Koka logi jau sen vairāk nav tikai viens plāns stikls un ne pārāk biezs koka rāmis. Tie tiek veidoti pēc tāda paša principa kā PVC un alumīnija logi un saglabā tik par lielas lietderības īpašības. Visi mehāniskie risinājumi ir tik pat kvalitatīvi un funkcionāli kā citiem logu veidiem.

KAS IR APDARES DARBI?

Palodzes ir svarīgs apdares darbu elements gan iekštelpās, gan arī ārpusē. Montāžas darbi tiek ievietoti tāmē, lai varētu optimāli izvērtēt visas kopējās izmaksas. Apdares darbi vienmēr tiek veikti pēdējie.