Izvēloties ledusskapi, galvenā vēlēšanās, lai tas kalpotu ilgstoši, nesaplīst un strādā klusi, bet, protams, arī ledusskapja cena būtu atbilstoša. Bez šaubām šie ir pamata nosacījumi, kad tiek meklēta saldētava, taču ir vēl svarīgi, lai iegādātie ledusskapji būtu piemēroti virtuves interjeram, būtu ar ekonomisku patēriņu un ērti lietošanā. Ledusskapju ražotāji vēl vairāk rosina pārdomas klientam, jo ledusskapji internetā ir tik ļoti dažādi arī pēc to veidiem. Kādi tad būs vislabākie – iebūvējamie ledusskapji vai brīvstāvošie ledusskapji, un lai atrastu atbildi uz to, ir jāsaprot tas, ar ko tie atšķiras.

Saldētavu dažādība

Izpētot to, kādi ir ledus skapju veidi, vispirms jāapskatās konkrēti brīvstāvošie ledusskapji, jo tie ir vispopulārākie arī šodien, turklāt tie tik tiešām ir daudz ietilpīgāki par iebūvējamiem un ļauj dot brīvu vaļu fantāzijai, tā kā ir nopērkami pat krāsaini ledusskapji internetā, kā arī apskatāmi veikalos. Un ledus skapji vēl tiek iedalīti pēc tā, cik tiem ir durvju, šodien diezgan izplatīti jau ir divdurvju ledusskapji jeb Side By Side ledusskapji. Šī tehnika ir īpaši piemērota lielās ģimenēs, kā arī tur, kur tiks pagatavots milzīgs ēdienu skaits. Parasti vienas durvis atver saldētavas nodalījumu, savukārt otrās durvis pārējiem produktiem. Tie divviru ledusskapji, kas tiek saukti par french door, no Side By Side atšķiras ar to, kad pati saldētava ir ledusskapja lejas daļā, un tā ir līdzīga skapjiem priekš ledus, kas bija populāri Francijā. Un neapstrīdami tagad ļoti populāras ir arī saldētavas, jo lielu ledusskapi ne vienmēr var izvietot mājās, taču saldētava ir ievietojama.

Ledusskapji onlainā – pie kā atrast vislabāko?

Ledusskapji internetā tiešām ir pieejami no dažnedažādiem ražotājiem un ļoti dažādos veikalos, kā tad atrast to labāko? Tas jau ir labs jautājums katram. Nav noliedzams, ka, meklējot interneta lapu, kur piedāvāti ledusskapji internetā, galvenais tieši uz ko visi skatās būs pati cena. Un der aplūkoties, kādu izgatavotaju ledusskapji tiek pārdošanā, kā arī šī pardevēja atsauksmes. Diezgan bieži oficialāis brenda pārstāvis savā vietnē atzīmē reālu veikalu vietas, kur tiek piedāvāta to produkcija. Pie tam dotais pārstāvis arī būs tas, kur tad Jūs dosieties pēc garantijas. Tāpēc svarīgi iepazīt pašus saldētavu ražotājus, kuru ledusskapji darbojas vislabāk un ilgāk, tas ir atrodams klientu atsauksmēs. Ledusskapju cena parasti vien atkarīga gan no ražotāja uzticamības, tā arī no ledusskapja veida – divviru ledusskapis, iebūvēts, kādas funkcijas tam ir.