Sasniedzot 20 gadu vecumu ir iespējams pieteikties ātro kredītu pakalpojumam. Nelielu naudas summu aizdevums ir populārs klientu vidū jau vairāk kā 10 gadu garumā. Nauda kontā nonāk pāris minūtēs, nav lieku formalitāšu un laika tērēšana. Aizdevumu iespējams saņemt personām, kurām ir vismaz 20 gadi. Šāda veida pakalpojumi ir populāri ne tikai tādēļ, ka nauda kontā ir dažu minūšu laikā, bet arī tādēļ, ka atmaksas grafiks ir draudzīgs, ar iespēju maksājumu atlikt un pagarināt(vairāk skatīt te – kredīts pret auto ķīlu). Katram no mums var gadīties situācijas, kad gadās neparedzēti tēriņi, tādēļ šāda veida aizdevumi ir tieši laikā.

MŪSDIENĪGI FINANŠU PAKALPOJUMI

Jau iesākumā veidoti kā alternatīva banku kreditēšanas pakalpojumiem, šāda veida ātrie kredīti ātri vien izvirzījās finanšu pakalpojumu topa pirmajās vietās. Mūsdienīga pieeja dažādiem ierastiem pakalpojumiem un to saņemšanai, vienmēr ir bijuši aktuāli, un finanšu sektors nav izņēmums. Ātrie aizdevēji, līdzīgi kā banku sektors, pārbauda aizdevuma pieteicēja kredītvēsturi un ienākumus, lai izvērtētu iespējas aizdevumu atmaksāt laicīgi. Visbiežāk, viss process aizņem stundu un jau pavisam drīz aizdevums tiek ieskaitīts bankas kontā. Klientu piesaistei, nereti, tiek izmantoti bezmaksas pirmā aizdevuma piedāvājumi.

VAI ĀTRO KREDĪTU ŅEMŠANA IR DROŠA?

Ņemot vērā to, ka ar vien vairāk pakalpojumu sniedzēju izvēlas tiešsaistes platformu plašākai klientu loka aptverei, ātrie aizdevumi internetā nav nekas nepierasts un svešs. Pēc aizdevuma saņemšanas, visa informācija par aizdevumu kopā ar līgumu, tiek nosūtīta klientam uz e-pastu. Aizdevuma summas un procentu kalkulators ļauj iepazīties ar potenciālajiem tēriņiem jau laikus. Aizdevējs ir saņēmis licenci sava darbībai, kas norāda uz to, ka tā ir legāla un pilnībā droša. Aizdevumu ir iespējams apmaksāt gan uzreiz, gan pa daļām, vienojoties par veicamo iemaksu grafiku.