Par pirmā kalendāra rašanos īsti konkrētu ziņu nav, vien tas, ka tas radies Kurzemē ap 17. vai 18. gadsimtu. Līdz mūsdienām tas mērojis tālu ceļu un apbrīnojamā kārtā ir viena no tām lietām, kas par parocīgu joprojām tiek uzskatīta taustāmā, ne digitālā veidā. Tas ir normāls un pierasts ofisa elements, kas kalpo arī reprezentatīvām funkcijām un to ir iespējams maksimāli personalizēt.

Protams, ir pieejamas dažāda veida programmas, kas to visu piedāvā izdarīt pašiem, bet, ja esat nopietns uzņēmums, kas novērtē kvalitatīvus risinājumus itin visā, galda kalendāru izgatavošana profesionālā tipogrāfijā būs labākais risinājums.

KĀ IZVĒLĒTIES KALENDĀRA DIZAINU?

Dizaina izveide un izvēle ir neatsverama kalendāru drukas daļa. Kādēļ tā? Jo ļoti bieži var rasties situācijas, kad specifisks dizains, prasa pielāgotu drukāšanas, noformēšanas un iesiešanas veidu. Visas svētku un vārda dienas tiek iekļautas aktuālās redakcijās, turklāt, ir iespējams pievienot pasūtītājam nozīmīgu svētku dienu iekļaušanu kalendārā, kas tiks nostrādāts profesionāli no sākuma līdz beigām. Ja nepieciešams var vienoties arī par specifiskas informācijas iekļaušanu kalendārā. Pēc klienta vēlmju uzklausīšanas, tiek izveidots zelta vidusceļš – makets, kas atspoguļo vēlmes un reālās iespējas, kas bieži vien sader kā cimds ar roku. Par velti ir tikai siers peļu slazdā, tādēļ klientiem jāsaprot kā veidojas pakalpojuma izmaksas, kas rezultātā nodrošina teicamas kvalitātes gala produktu. Klienta un drukas darbnīcas sadarbība kalendāra izveides laikā ir nepārtraukta.

VAI DRUKAS DARBNĪCAS SADARBOJAS AR KLIENTU?

Ja nemaz ne tik sen šķita, ka drukas darbi un pakalpojumi krīt aizmirstība, tad tie ir atgriezušies ar jaunu sparu, piedāvājot mūsdienīgus pakalpojumus un risinājumus to realizēšanai. Sienas kalendāri, galda kalendāri, kalendāri ar īpašiem attēliem – viss ir iespējams un realizējams, turklāt bez vilcināšanās un augstākajā kvalitātē. Noteiktas tiržās pasūtījumiem cena norādīta par vienu vienību. Katrs pasūtījums ir pilnībā personalizējams, tādēļ šī ir lieliska iespēja savā īpašumā iegūt kalendāru, kas ir, piemēram, uzņēmumam nozīmīgos krāsu toņos.