Mājas celtniecības procesā agri vai vēlu kļūs aktuāls jautājums par logu montāžu. PVC logi ir redzami 99% ēku fasāžu. Bieži vien klienti izvēlas PVC logus, taču iespējams uzstādīt arī koka vai alumīnija logus. PVC logus izmanto arī jumta logu montāžai. Jau 20 gadus plastmasas logu konstrukcijas ir populārākās Latvijā. Labi logi un labas ārdurvis nodrošina pareizi mikroklimatu dzīvojamās telpās, teicamu ventilāciju un mazina siltuma zudumus.

Metāla durvis būs labs risinājums tiem, kuri nevēlas uzstādīt koka ārdurvis. Metāla durvju priekšrocība ir skaņas un siltuma izolācija, kā arī, noteikti tas, ka šīs durvis ir izturīgas.

Vairāk informācijas aplūkot šeit – http://logunams.lv/!

KOKA UN ALUMĪNIJA LOGU ATŠĶIRĪBA.
Kad nepieciešama logu nomaiņa, PVC logi nav vienīgā iespēja. Ir iespējams izvēlēties arī koka un alumīnija logus. Piedevām visām labajām šādu logu īpašībām, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Tā būs vislabākā izvēle ne tikai mājokļos, bet arī biroju ēkām un rūpnieciskām-industriālām būvēm. Maldīgi uzskatīt, ka alumīnija logu rāmji ir pelēcīgi metāliskos toņos, jo logu rāmjus var izvēlēties dažādās krāsās, piemērotus fasādei. Koka logi ir vēl viena PVC logu alternatīva. Koka logi jau sen vairāk nav tikai viens plāns stikls un ne pārāk biezs koka rāmis. Mūsdienās koka logi ne ar ko daudz neatšķiras no plastmasas logu rāmjiem, tikai, protams, ar to, ka veidoti no koka. Koka logu uzbūvē visi mehāniskie risinājumi ir tādi paši kā plastmasas un alumīnija logiem, ieskaitot ventilācijas iespējas un hermētiskumu.

APDARES DARBU VEIKŠANA PĒC LOGU MNTĀŽAS.
Palodzes ir svarīgs apdares darbu elements gan iekštelpās, gan arī ārpusē. Montāžas darbi tiek ievietoti tāmē, lai varētu optimāli izvērtēt visas kopējās izmaksas. Visbiežāk apdares darbus ne tikai veic, bet arī uztic veikt logu montāžas uzņēmumam pēc darbu beigām, jo kura gan ir vēlme meklēt vēl citus pakalpojumu sniedzējus?