Iespiesti sienas vai galda kalendāri, kurus varēsiet piekārt tieši pie sienas vai arī novietot uz galda, šodienas interneta laikmetā nemaz nav zaudējuši to nepieciešamību – tos joprojām iespējams uziet gandrīz jebkurās mājās un darba vietās. Tam tic tie, kuru darba process ir kalendāru izgatavošana, ik gadu piedāvājot klientiem pa īstam lielu produktu klāstu. Viennozīmīgi tas šeit nozīmē, ka cilvēki, kam tas būtu interesanti, droši var atlasīt priekš sevis patīkamu kalendāru. Pie tam šobrīd sevišķi pieprasīti būs personalizētie kalendāri, kuros bieži vien ir drukātas ģimenes bildes un kādi nozīmīgi dzīves notikumi.

Galda vai sienas kalendāri jebkurai vēlmēm

Sienas vai galda kalendāri visbiežāk tiek iedalīti tieši pēc to izvietošanas. Sākumā visi galda vai sienas kalendāri, neatkarīgi no tā, vai, piemēram, tas ir tieši jūsu personalizēts kalendārs vai arī nē, tiek iedalīti plaukstas, darba virsmas jeb galda kalendārs vai uz sienas novietojamais jeb tā sauktais sienas kalendārs. Savukārt plēšamie sienas kalendāri ir dalīti – viena bloka, kur ir rādīts pašreizējs mēnesis. Nākamā lieta, pastāv 2 bloku, kur ir tekošais un nākamais mēnesis, un visbeidzot 3 bloku sienas kalendārs jeb ceturkšņa. Šis biežāk būs pielietots uzņēmumos, jo ir ērti, kad redz iepriekšējo, šo mēnesi un nākamo. Birojos tiek sastopami 1 mēneša galda kalendāri, taču uz tiem iespējams redzēt nākamo mēnesi mazā lodziņā. Šādu kalendāru druka lielās firmās notiek vairumā, pievienojot uz tā firmas logo. Mājas visbiežāk ir sienas kalendārs, tomēr, lai labāk sekot līdzi savam laikam.

Galda vai sienas kalendāri – iemesli pasūtīt

Kalendāri būs samērā ērti pārsvarā patērētājiem – tie ir neaizvietojami palīgi ofisu, banku un notāru iestādēs. Kas attiecas uz biznesu, nav būtiski vai, piemēram, uz rokām būs galda vai sienas kalendārs, tā plusi jau ir acīmredzamas:

  • Korporatīvo kalendāru druka, salīdzinājumā ar pārējiem, parasti jau ir lētāka: gudri plānojot, iespējams pasūtīt vienu reizi un uzreiz uz visu gadu. Bez tam šis ir pietiekami ātri un turklāt cenu variācijas ir diezgan plašas.
  • Dizaina opcijas būs vienkārši bezgalīgas, klienta personalizēti kalendāri var būt jebkāda noformējuma kā arī izgatavošanas izpildījuma.
  • Korporatīvo kalendāru izgatavošana ir variants neuzbāzīgi un arī izdevīgi novietot uz tā informācijas bloku par uzņēmumu, iepazīstināt patērētāju ar zīmolu.
  • Kalendāri tā ir izdevība risināt jebkuru biznesa problēmu, pateicoties šādiem drukas variantiem.

Biznesa personalizētie kalendāri ir populārākais produkts. Tur investētā nauda ir salīdzinoši maza, un neieraudzīt reklāmu uz tā vienkārši nav iespējams. Pie tam, katram no mums visiem galda vai sienas kalendāri var piedāvāt ērtu iespēju sekot datumiem un arī menedžēt savu brīvo laiku.