Jaunu mēbeļu iegāde ir patīkami satraucošs process. Kāpēc tas tā ir? Tādēļ, ka bieži vien veikalos jau atrodamās mēbeles, lai arī skaistas un funkcionālas, tomēr līdz galam neatbilst visām izvirzītajām prasībām. Skapji, mīkstās mēbeles, mēbeles ar bīdāajām sistēmām un virtuves iekārtas – tas viss ir attiecināms uz jebkuru no šīm mēbeļu grupam. Šī iemesla dēļ daudzi izvēlas pasūtīt mēbeles veidotas individuāli, kas atbilst visām vēlmēm un vajadzībām. Ja mēbeles tiek ražotas pēc īpaša pasūtījuma, tad nelieliem uzņēmumiem tas ir daudz reižu rentablāk par mēbeļu ražošanu ar risku, ka prece paliks veikalā. Mēbeles pēc pasūtījuma ir iespējams izgatavot gan guļamistabai, gan virtuvei un pat vannasistabai.

POPULĀRĀKĀS MĒBELES, KO IZVĒLAS INDIVIDUĀLI PASŪTĪT?
Viena no pirmajām telpām, ko klienti izvēlas iekārtot, ir virtuve. Virtuves iekārtas, saliņas, galdi, krēsli, skapīši un citas mēbeles ir iespējams veidot pat vienotā dizainā. Virtuves iekārtas izgatavošanas laiks ir vidēji 5 nedēļas, bet tas var arī nedaudz variēt. Iespējas ir bezgalīgas – cik klientu, tik ideju un variāciju! Laba virtues darba virsma ir viena no pirmajām lietām, par kurām jāizlemj, pasūtot virtuvi un tās cena mēdz sastādīt pat lielāko daļu no visa pasūtījuma. Šeit jāpiemin, ka maldīgi uzskatīt, ka budžeta klases iebūvējamā virtuves iekārta būs nekvalitatīva un nekalpos ilgi. Viss atkarīgs no izmantotajiem materiāliem un kopšanas, jo pareizi kopta virtuves iekārta kalpos ļoi ilgi, neatkarīgi budžeta vai luksusa klases.

ERGONOMISKAS UN KVALITATĪVAS VIRTUVES IEKĀRTAS UN SIENAS SKAPJI.
Prasmīgi meistari spēj izgatavot jebkāda veida mēbeles. Skapji ar bīdāmām durvīm ir vesela atsevišķa preču grupa, kas tiek veidota pēc pasūtījuma. Individuāli pasūtītas mēbeles nav tikai turīgu un izlepušu cilvēku kaprīze, bet gan normāla vēlme 21. gadsimtā, kad veikalos netrūkst mēbeļu, kas pašas izjūk pēc pavisam neilga laika. Skaidrs, ka ergonomija palielina darbu kvalitāti, tādēļ nav jābrīnās, ka tik daudzi mēģina apkārtni ap sevi iekārtot maksimāli parocīgi.