Viss strauji izmainās un vēl pilnveidojas pie tam, ja agrāk tāda veida vieta kā konditoreja varēja būt vienīgi saldumu cienītāju vieta, tad tagad tur ir ne tikai konditorejas izstrādājumi, taču var būt pasūtītas, piemēram, uzkodas banketam. Bez šaubām, būs ļoti parocīgi, kad iespējams ieskriet viena veikalā, kur varētu gan pasūtīt torti, gan arī varētu būt saplānota visa banketu ēdienkarte. Pie tam dažu firmu piedāvājumu sortimentā būs arī galdu klāšana izbraukumā, kas noder, gadījumā ja tiek organizēts kāds kolēģu pasākums vai arī ģimenes svinības pie dabas.

Ieskaties piedāvājumā – http://www.francumaize.lv/produkcija/bulcinas-un-smalkmaizites/

Kur pasūtīt garšīgu kliņģeri, atrast vietu pasākumam, par ko tad vēl ir jāpiedomā?

Arī, kad ir atrasta konditoreja, kurā var kā pasūtīt torti, gan uzkodas banketam, tomēr ir dažas lietas par ko Jums būtu jāpadomā pašiem. Pirmā lieta, kur tad var būt Jūsu pasākums – iekštelpās vai varbūt ārā. Tieši tas jau ir nozīmīgi, jo, gadījumā ja galdu klāšana izbraukumā tiek īstenota ārpus telpām, jau ir jābūt kādai nojumei, ja gadījumā līs. Runājot par ēdienu, dažādas konditorejas Rīgā sniedz iespēju izvēlēties, kāda tieši banketu ēdienkarte būtu piemērota Jūsu variantā. Protams, arī tāds jautājums, kā tortes uz pasūtījumu, būtu izlemts, kad Jūs vēršaties pie ikvienas konditorejas Rīgā, Jelgavā vai citur. Kad tiek pasūtīti dzērieni, parūpējaties, tomēr, lai ir daudz bezalkoholisko dzērienu – sulas, minerālūdens, limonāde. Galda klāšana izbraukumā vienmēr jau ir apjomīgs darbs un, ja atrastā konditoreja to piedāvā, šajā gadījumā var būt drošiem, ka viss tiks īstenots kvalitatīvi.

Kā var sameklēt tādas konditorejas Rīgā vai citur Latvijā, kuras neliks vilties?

Tiek meklētas tortes uz pasūtījumu? Galvenais ar ko sākt, jau ir jāatrod tā konditoreja, kur darbu bildes patīk vislabāk, bet tad jau jāskatās atsauksmes. Jo atsauksmes ir tas, kas veidos mūsu redzējumu konkrēti par izvēlēto vietu. Patlaban tortes uz pasūtījumu ir pieejamas jau pie ļoti daudziem biznesmeņiem, tajā pat brīdī, mainoties kopējam tirgum, viņi jau ir mainījušies. Vairākas konditorejas Rīgā tagad var piedāvāt uzkodas banketam un arī tādu lietu, kā galda klāšana. Šinī gadījumā ieteicams apskatīties bildes no jau realizētajiem pasākumiem, šajā gadījumā Jūs varēsiet saprast vai šī konditoreja Jums derēs. Uzzvaniet, kā konditoreja sarunājas ar tās klientiem jau ir labs rādītājs, kāda būs Jūsu sadarbība. Nenoliedzami, galdu klāšana cenas ziņā var arī nebūt lēts pasākums, taču nav vēlams samaksāt pilnu summu. Maksimāli piecdesmit procentus no summas, priekš tam, lai jebkuru pretrunību variantā Jums būtu kāds atkāpšanās ceļš.