Logi, noteikti, ir tas komponents bez kura nav iedomājama neviena māja. Līdzās ventilācijas un arī dekoratīvai nozīmei, logi ir vienīgais dabiskās gaismas avots jebkurā telpā. Jau izsenis logam ir bijusi ne vien funkcionāla, bet arī dekoratīva loma arhitektūras stila un laikmeta atspoguļošanai, kas ir īpaši novērojams ne viens sakrālu celtņu arhitektūrā, bet arī dzīvojamo ēku fasādēs arī mūsdienās. Mūsdienu tehnoloģija rada brīnumus, tādēļ iespējams izgatavot logus pēc jebkura klienta vēlmēm un pat specifiskām vajadzībām.

Ieskaties piedāvājumā – http://logunams.lv/

PLASTMASAS VAI KOKA LOGI?
Šī gadsimta sākumā Latvijā ienāca jauna tendence celtniecībā logu rāmju veidošanai izmantot plastmasu, kas nu jau ir kļuvusi par ierastu praksi ikvienā mājoklī. Pakešu logi, jeb plastikāta logi, ir pats izplatītākais logu veids, tie ir tik pat funkcionāli, izturīgāki par koka logiem. Bieži vien klienti izvēlas arī alumīnija logus. Šādi logi ir ugunsdroši, ar lielisku ventilācijas opciju un ļoti droši. Šāda veida logi mēdz kalpot četras reizes ilgāk par plastikāta un koka logiem, as tos, principā, padara mūžīgus. Alumīnija logu rāmji ir lieliski savienojami ar jebkāda veida ēkas fasādi, piedevām tie neizskatās smagnēji un ekscentriski, kā sākotnēji varētu likties. Jebkāda veida logu uzstādīšanā, īpaša loma ir profesionāli izpildītiem montāžas darbiem, jo pareiza logu uzstādīšana nodrošina pareizu ventilāciju, kas ir svarīga pareizas gaisa cirkulācijas regulēšanai telpā, kas palīdz izvairīties no tādiem nelūgtiem viesiem kā pelējuma sēnītei, kas rodas, ja uzkrājas kondensāts un lieks mitrums.

PIEMĒROTA APDARE UN PALODZES DZĪVOKĻA FASĀDEI.
Bez piemērota iekšējās un ārējās apdares pēc logu montāžas, nav iedomājama. Iekšējās un ārējās apdares pakalpojumā ietilpst ne tikai kosmētiskā remontdarbu puse, bet arī palodžu uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē. Abas palodzes parasti tiek veidotas gan ņemot vērā klienta vēlmes, gan piemērojot to, kas ir atbilstošāks ārējai fasādei.
GARĀŽU DURVIS, VĀRTI UN TO UZSTĀDĪŠANA.
Protams, jebkurai ēkai ir par maz ar skaistiem un izturīgiem logiem, jo ir nepieciešamas arī skaistas un izturīgas durvis un stabili metāla vārti vai garāžās durvis, kas pasargās īpašumu no nelūgtiem viesiem un visādi citādi nodrošinās visas nepieciešamās funkcijas. Visu ārējo fasādi ir iespējams izgatavt pēc vienota stila.