Lieldienas vairāk nemaz nav aiz kalniem un drīz vien būs jāskatās ne tas, kam tieši ir vārda dienas martā, taču kurš svin svētkus aprīlī vai maijā. Lieldienas būs, droši vien, šogad tādi svētki, ko visvairāk gaida. Gads bija smags, pandēmija novēlējumu pārmaiņas cilvēku ikdienā. Tāpēc mums pašiem jāmēģina uzburt svētku sajūtu sevī. Kā tad to īstenot? Skaisti Lieldienas apsveikumi un no sirds nākuši pantiņi nesīs svētku sajūtu Jūsu mājās. Arī tad, kad nevar satikties ar sev tuviem cilvēkiem, mūsdienās var arī sūtīt skaistus vārdus tik daudziem veidiem. Un ļaujiet, lai tad ikvienam Lieldienu rīts tad ir skaists un silts, sameklējiet tos īstos vārdus portālos, kuros ir vēlējumi, dzejoļi un arī pantiņi.

Novēlējumi vārda dienā vai, piemēram, novēlējumi Lieldienās – ļoti labi, ja pilnīgi viss tiešām ir vienā vietā

Mūsdienās ir ērti, jo parādās dažādas mājas lapas, kur apvienoti ļoti daudzpusīgi dzejoļi, vēlējumi un pantiņi. Jums vienīgi vajag atrast to īsto, bet kā to izdarīt? Pārdomātās mājas lapās ir meklētājs, kas sniedz iespēju atlasīt, kā piemēram, apsveikumi brālim vai, piemēram, jautri Lieldienu pantiņi. Tāds instruments, viennozīmīgi, atvieglo pantiņu meklēšanu. Pie tam, gadījumā ja vietnē ir pieejams svētku kalendārs, vai arī vārda dienu kalendārs, tad Jums nekad nepaies garām, piem., Ķīniešu Jaunais gads un arī kam ir vārda diena šodien, par to, kas ir Zemes diena var skatīt vairāk var šeit. Tādēļ, ja lapā pastāv tik ļoti daudzi instrumenti, tā obligāti jāievieto savās “grāmatzīmes” pārlūkā.

Cik ļoti būtiski zināt, kas atzīmē vārda dienas martā? Ļoti svarīgi! It īpaši mums – latviešiem. Tā kā mēs tradicionāli vārda dienas svinam īpaši, šajā dienā jebkurš drīkst ierasties neuzaicināts, lai sveiktu gaviļnieku. Un ir tik skaisti, gadījumā ja cilvēkam vārda diena ir Lieldienās taču Jūs apsveicat viņu arī vārda dienā. Šis apstāklis ļauj sajust, cik ļoti šis cilvēks Jums ir svarīgs. Tādēļ izceļam sev vārda dienu kalendāru un atlasam vislabākos pantiņus, un tad ejam padarīt kādam dzīvi skaistāku!