Galvenais mūsu platuma grādos ir un būs siltuma noturēšana mājās. Tie māju saimnieki, kam jau ir sliktas kvalitātes logi, jau zina, kāda tieši problēma var būt ziemā. Aukstums kā arī vējš, kas iekļūst mājā, bez šaubām traucēs tiem cilvēkiem, kuri ir ekonomējuši, laikā kad tiek pasūtīti sliktas kvalitātes pakešu logi un lēta logu montāža. Pareizi uzstādīti un labi pvc logi sekmē labu siltumizolāciju, piemēram, ja ārā jau ir -5 ° С, temperatūra pie iekšējā stikla nekad nenokrīt zem + 20 ° С. Savukart vasarā pakešu logi varētu pasargāt dzīvokli no karstuma un pārāk spilgtas saules. Nav īsti nozīmīgi, vai arī Jums būtu koka logi vai plastikāta, galvenais parasti ir kvalitāte kā arī pareiza logu montāža. Uzzini vairāk mājas lapā!

Parastie vai jumta logi, kāds veids labāk iederēsies Jūsu mājā?

Kad būs skatīti pakešu logi un to apjomīgais tirgus, iespējamsizcelt trīs pamata materiālus no ka tad tiek ražoti logi:
– koka logi – videi draudzīgi un pie tam arī paši diezgan harmoniski izskatās ēkas dizainā, ko papildina attiecīgas palodzes;
– plastikāta logi – visiem zināms, ka tieši pvc logi izceļas ar to praktisku lietošanu un loti labu siltumizolāciju;
– alumīnija logi – šī tipa logi var būt gan auksti, gan silti, kā arī šo logu montāža būs ļoti saprotama.
Diezgan būtiska nozīme ir tam apstāklim, cik tad vērti ir Jūsu logi, kur būs iespējams atrast izdevīgāko variantu, kas tieši ir pvc logi un kādi ražotāji tos ražo. Turpretim tieši alumīnija logi ir praktiski, pie tam pareizas kopšanas gadījumā, tie nerūsēs un saglabās siltumu. Bez šaubām šodien arī koka logi tiek ražoti ļoti labi un kvalitāti, kaut gan lielākais mīnus tomēr ir augstā cena un kopšana, lai tie saglabātu savu pirmatnējo stāvokli.

Metāla durvis kā arī logi no vienas vietas?

Kad tiek izvēlēts ražotājs , kura ražojuma jumta logi būs uzstādīti, vēlams pievērsties dažiem aspektiem. Pirmais ir uzņēmuma klientu rekomendācijas, tādējādi ir iespējams saprast, cik tad labi ir jebkura veida logi un palodzes šim ražotājam. Pats paklapojumu un preču piedāvājums, jo ir labi, ja no vienas vietas var sūtīt ne vien logus mājai, bet arī, piemēram, pieejami garāžu vārti vai metāla durvis. Svarīga ir logu montāža, kas jāizvēlās vienīgi pie profesionāļiem, vislabāk, ja to nodrošina pats pārdevējs. Jo nebūs būtiski, kāda veida logi būs, koka, pvc vai arī alumīnija logi, galvenais ir pareiza logu montāža, kas tad nodrošinās savu funkciju izpildi, šo iespējams attiecināt, kad nepieciešamas metāla durvis vai garāžu vārti.