Plastikāta logi sen jau kļuvuši par interjera daļu, kam nav nepieciešama krāsošana, un tie nelaiž iekšā aukstu gaisu, putekļus un troksni, pie tam ļoti labi saplūst ar interjeru. Tāda lieta, ka PVC logi ir nepieciešami, vairs nav jāpierāda. Šobrīd uzņēmumiem jau ir jāpierāda, cik kvalitatīvi tomēr ir tieši viņu piedāvātie logi un durvis vai palodzes, cik atbilstoša ir cena un kvalitāte. PVC logi salīdzinoši par normālu cenu būs Jūsu patērētā laika un pūļu rezultāts, kas tad sniegs iespēju Jums daudzus gadus tiešām būt apmierinātiem ar plastikāta logu kvalitāti. Ir vienkārši jāskatās internetā tie uzņēmumi, kuri darbojas ilgus gadus un ir ieguvuši sev imidžu.

Koka logi vai varbūt pvc logi, kas tad vislabāk iederēsies Jūsu mājā?

Tagad jau ir pieejami tik daudz un dažādi logi, ka pat varētu samulst, kad jāveic izvēle. Tāpēc ir jāizprot ar ko tad tie atšķiras viens no otra. Nelielās mājās visbiežāk ir uzstādīti tieši koka logi, tas nodrošina dabīgu koptēlu, kas saplūst ar koptēlu. Standartā izvēlās priedi logu izgatavošanā, bet dažreiz tiek izmantots arī ozols, kas ir pats stiprākais materiāls. Protams, kvalitatīvi koka logi kalpos ilgi, bet būtu jāsaprot, ka tieši šis dabiskais materiāls ir vides ietekmējams. Tādēļ jau ir ļoti daudz iespējas ar dažādu aizsargapdari profilu veidā. PVC vai plastmasas logi tomēr ir vairākuma izvēlēšanās, tā kā tie atšķiras ar izturību un siltumizolāciju, ilgu kalpošanu kā arī vienkāršu kopšanu. Pie tam šodien pvc logi tiešām ļoti augstas kvalitātes kā arī draudzīgi videi. Piemēram alumīnija logi visbiežāk būs izmantoti lielās ēkās vai jau rūpnīcas, jo tie tik tiešām ir viegli kā spalviņa, taču tajā pat brīdī izturīgi. Tie iztur pat temperatūras svārstības no -50 līdz +50 grādu amplitūdā, turklāt tie ir ugunsizturīgi, taču tiešām ļoti dārgi cenas ziņā.

Palīdzība logu izvēlē vai montāžā, kur sameklēt īstu meistaru?

Kaut gan sortiments un nosacījumi liekas līdzīgi, katram logu uzņēmumam ir jau sava darba specifika. Kaut gan gandrīz katra mājas lapa apgalvo, ka viņu cenas ir vislabākās, ņemiet vērā, ka cenas tirgū ir ļoti atšķirīgas. Jāņem vērā tas, ka tas, ka nopirkāt logus vēl nav viss, būs vēl jāpasūta logu montāža, kas tikai, ja ir izpildīta kvalitatīvi strādās kopā ar garantiju. Kvalitatīva montāža paredz pieņemšanas aktu, ir jābūt iekļautai garantijai par paveikto darbu, un protams jābūt pēc pārdošanas servisam. Bieži vien kompānijas, kas uzstāda logus un palodzes, piedāvā cilvēkiem arī metāla durvis un arī garāžu vārtus. Tas jau ir ērti, ir īpaši, gadījumā ja Jūsu sadarbība bija ļoti patīkama.