Ikviens autovadītājs zina, ka riepu tehniskajam stāvoklim ir liela loma ceļu satiksmes drošībā. Riepu kvalitātes viens no pateicīgākajiem rādītājiem ir protektoru dziļums, kurš, ja ir pārāk sekls, padara tās neizmantojamas. Cenas faktors daudziem ir noteicošais, kad nepieciešams izvēlēties jaunas riepas, turklāt, ne vienmēr dārgākais nozīmē labāko, bet, arī pārāk lēts piedāvājums nebūs labākā izvēle. Riepu garāža gaida ikvienu interesentu un neskoposies ar padomiem, kā arī lielisku riepu apkopes servisu. Kad jāmaina riepas, jāmeklē uzticama riepu garāža, kurā sniegs ne tikai konsultācijas, bet arī pieejami dažādi, ar riepām un riteņiem saistīti pakalpojumi. Iespējams uzzināt vairāk informācijas zemāk rakstā!

KĀDUS KONSULTĀCIJAS PIEDĀVĀ RIEPU SERVISS?

Riepu, riteņu un disku apkope ir vienots pakalpojumu kopums. Riepu diski nav tikai dekoratīvs elements. Riepu garāžā ne tikai veiks disku diagnostiku, bet arī labošanu un nomaiņu, ja tāda nepieciešama. Vēl viens populārs pakalpojums, kā dēļ tiek izmantoti riepu garāžas pakalpojumi, ir riepu uzglabāšana ārpus sezonas, jo, kā zināms, riepas ir jāmaina sākoties ziema un vasarai. Riepu cenas ir atkarīgas no ražotāja, tipa un citiem kritērijiem. Riepu stāvokli nosaka arī autovadītāju braukšanas paradumi.

JAUNU UN MAZLIETOTU MAŠĪNAS RIEPU PIRKŠANA SERVISĀ

Riepu servisos iespējams iegādāties arī jaunas un mazlietotas automašīnas riepas. Ievērojami zemākā cena ir viens no iemesliem, kādēļ autovadītāji izvēlas iegādāties mazlietotas auto riepas. Tas attiecas gan uz ziemas, gan vasaras riepām, turklāt, nevajag bīties no tā, ka riepas ir lietotas, jo pirms nonākšanas nākošā īpašnieka rokās, tās tiek pārbaudītas un atzītas par drošām. Lietotas auto riepas vislabāk iegādāties sertificētos riepu servisos, jo šādām riepām ir garantijas.