Katrs auto vadītājs zina, ka rūpes par savu un pasažieru drošību, sākas ar automašīnas teicamu stāvokli, tajā skaitā arī riepas. Ziemas riepu izmantošana ir obligāta gada vēsākajos mēnešos, taču, dabas untumi ir dažādi, tādēļ viss atkarīgs no laikapstākļiem. Uz vasaras riepām ieteicams pāriet tad, kad dažas dienas ir bijis siltāks par +7 grādiem, taču uz ziemas riepām, kad stabiņš ir noslīdējis zem šīs atzīmes. Latvijas klimats mēdz izspēlēt dažādus jokus, arī apledojumu uz ceļiem maija mēnesī, tādēļ par ziemas riepu maiņu uz vasaras riepām, vislabāk domāt, kad laikapstākļi ir stabili.

KĀPĒC SVARĪGS RIEPU SERVISA PAKALPOJUMS?

Riepu servisa pakalpojumi kļūst aktuāli reizēs, kad tuvojas sezonas maiņa, kas, savukārt, atsaucas uz riepu maiņu savai automašīnai. Ziemas riepas ir atšķirīgas no vasaras riepām, kas nozīmē to, ka ar abām nedrīkst braukt visa gada garumā. Ziemas riepas nepaliek cietas aukstā laikā, taču uz karsta asfalta var sākt deformēties. Savukārt vasaras riepas aukstā laikā zaudē savu elastību un neveido labu saķeri ar ceļu. Piemērotu riepu izvēlē padoms jālūdz servisa darbiniekiem, lai novērtētu ne tikai braukšanas paradumus, bet arī ceļus, pa kuriem ikdienā pārvietojaties. Noteikti nevajag par zemu novērtēt riepu servisa darbinieku ieteikumus riepu izvēlē, jo pats galvenais ir drošība uz ceļiem jebkurā gadalaikā.

IZCILS RIEPU SERVISS KATRAM KLIENTAM

Ja pakalpojuma sniedzēja attieksme būs pozitīvi noskaņota un atvērta, tad klienti noteikti atgriezīsies. Kvalitatīvi paveikts darbs ir drošības garants ne tikai uzticamu klientu piesaistei, bet arī tam, ka automašīna nepaliks ielas vidū vai šosejas malā bez dzīvības pazīmēm. Jebkura biznesa panākumu atslēga ir augsta darbinieku ētika un pieeja savam darbam. Kvalificētiem darbiniekiem, īpaši auto apkopes biznesā ir ļoti liela loma drošas braukšanas garantam uz ceļiem ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē.