Mūsdienās, būvējot vai pārbūvējot mājokli, ar vien vairāk uzmanības tiek pievērsts tam, lai telpā ienāktu pēc iespējas vairāk dabiskā apgaismojuma un tiktu izmantoti dabiski, taču ilgtspējīgi un kvalitatīvi materiāli. Nemainīgi populāra klientu izvēle Latvijā, kad nepieciešama jaunu logu montāža, ir plastmasas jeb PVC logi. Pavisam noteikti koka logi un durvis ir siltumizturīgi, ar lielisku skaņas izolāciju un visādi citādi piemēroti mūsdienu mājsaimniecības prasībām. Skaņas un siltuma izolāciju mājoklī ir iespējams nodrošināt arī izmantojot koku, kā galveno materiālu. Savukārt PVC ir viegli kopjams un joprojām populārs materiāls, kas tiek izvēlēts logu veidošanai. Plastmasas logi ir pieejami dažāda veida profilos, rāmju krāsās un visādi citādi pielāgojami gan mājokļiem, gan birojiem un veikaliem.

Uzzināt vairāk – https://m-lux.lv/pvc-logi/

PĒC PASŪTĪJUMA RAŽOTAS DROŠAS KOKA ĀRDURVIS

Ja runa par jaunu ārdurvju ierīkošanu, tad dzelzs durvis privātmājām un dzīvokļiem pamazām nomaina koka ārdurvis. Līdzīgi kā citās nozarēs, arī celtniecībā un būvniecībā tendences mēdz atgriezties ar jaunu sparu, attiecīgi koka durvis ir nomainījušas dzelzs durvis, jo koka durvis ir populārs elements arī pie mums izplatītajā skandināvu interjera un eksterjera stilā. Koka durvis var iegādāties dažādas – gan ar un bez stikla elementiem, dažāda veida furnitūru, pasūtīt pēc īpaša pieprasījuma vai iegādāties jau gatavas. Koka durvis ir pieprasītas ne tikai mājokļu aprīkosanā, bet ar vien biežāk tās izvēlas arī juridiski klienti saviem birojiem. Durvis tiek izgatavotas Baltkrievijā – nopērkamas jau gatavas un ir iespēja arī izpildīt speciālus pasūtījumus. Pieejamas arī dažāda tipa slēdzenes, kas durvis padarīs drošas un nebūs lieku satraukumu.

VAI IZVĒLĒTIES PILNA UZSTĀDĪŠANAS CIKLA PAKALPOJUMU SNIEDZĒJU?

Ja izvēlēsieties par labu koka durvīm, tad meistari izdarīs visu – sākot ar nepieciešamo mērījumu veikšanu un beidzot ar pilnu kārbu un durvju montāžu un uzstādīšanu. Tas ir vislabākais risinājums situācijās, kad tiek pasūtītas speciālas, pēc pasūtījuma veidotas durvis, kuru uzstādīšanai, iespējams, nepieciešamas specifiskas zināšanas. Ja viens uzņēmums veic visus nepieciešamos darbus, tad darbs rit ātri un kvalitatīvi, kā arī ir iespējams dot 100% garantiju darba kvalitātei. Tas pats attiecas arī uz logu montāžu – viss tiek izmērīts, izgatavots un uzstādīts.