Tagad jau ir pašsaprotama lieta, kad, iebraucot padomju tipa ēkā, būs mainīti vecie koka logi uz jauniem kā arī mūsdienīgiem logiem. Visbiežāk ir izvēlēti tieši pvc logi, te bez šaubām lielu lomu spēlē šo logu izturība, kvalitāte un arī zemas izmaksas. Nav noliedzams, ka, šodien arī koka logi būs izturīgi, taču tā kā tie ir diezgan dārgi, daudzdzīvokļu mājās koka logi netiek likti. Un tiešām plastikāta logi jau ļoti mums ir iepatikušies, ka tiek liktas ne tikai palodzes, bet arī bīdāmās durvis no tā.

Dažāda veida pakešu logi un to meklēšanas kritēriji

PVC logi vai tomēr koka logi, pie šīs izvēles bieži nonāk privātmāju celtniecības stadijā. Ja tik ļoti gribās padarīt māju skaistu un ekoloģisku, to var panākt, ja tiek uzstādīti koka logi. Bet jāapzinās, kad šī tipa logi ir dārgi un prasa ļoti pamatīgu kopšanu. Savukārt plastikāta logi kalpo ilgi, izmaksā mazāk un ir viegli kopjami. Jau alumīnija logi šeit parasti tiek uzstādīti rūpnīcās vai ražotnēs. Tiem ir laba uguns izturība, turklāt tie ir viegli pēc svara un viegli kopjami. Privātmājām reti, kad tiek uzstādīti alumīnija logi. Pēc logu izvēles ne mazāk svarīga lieta ir palodzes, tām jābūt atbilstošām logiem, bet arī jāpilda savas funkcijas.

Pārdevējs, kura preču klāstā ir labākie pakešu logi

Ir nepieciešami jauni logi, bet nav skaidrības kur tad iet? Turklāt šodien ir tik daudz vietu, kur pārdodas gan koka logi, pvc, un arī alumīnija logi, taču nav skaidrs, kurš pārdevējs ir drošākais. Tas ir būtiski, jo parasti tiek ne tikai pasūtīti pakešu logi, taču arī ir nepieciešama to uzstādīšana. Galvenais, ko ir sākumā jāizpēta būs citu klientu atsauksmes, jo to ir vairāk jo labāk. Tālāk būs jāraugās, cik ilgi uzņēmums darbojas tirgū un kādu ražotāju logi tiek piedāvāti. Svarīgi, lai pārdevējs piedāvātu arī palodzes, jo logi nevar bez palodzēm būt. Labi ir, kad uzņēmums piedāvā arī, piemēram bīdāmās durvis. Tad visu var pasūtīt vienā vietā.