Ilgtermiņa kredīti ir viens no izplatītākajiem veidiem, kā ātri iegūt trūkstošo naudas summu. Aizdevumu saņemšanu ar interneta starpniecību mūsdienās meklē ārkārtas gadījumos, kad nepieciešams segt neparedzētus izdevumus. Mūsdienās patēriņa aizdevumi ir pieejami ne tikai bankās, bet arī pie interneta aizdevējiem. Der atcerēties niansi, ka pēc jaunās Eiropas Datu Regulas stāšanās spēkā, jebkuram oficiālam darījumam internetā ir nepieciešams e-paraksts, pretējā gadījumā elektroniskais dokuments nebūs juridiski derīgs. Aizdevuma termiņš ir vilinošs – līdz pat desmit gadiem, turklāt, maksimālā aizdevuma summa vēl vilinošāka – maksimāli divdesmit pieci tūkstoši eiro.

ELEMENTĀRI SAŅEMT UN VIEGLI ATDOT – AIZŅEMIES TIEŠSAISTĒ!

Iesākumā varētu šķist, ka ilgtermiņa aizdevums un pārkreditācija ir pats sliktākais un neizdevīgākais no visiem aizdevumu veidiem, taču tā nebūt nav, piedevām, aizdevumu ir iespējams vienmēr atmaksāt ātrāk kā noteikts līgumā. 500 eiro ir zemākā summa, ko ir iespējams saņemt kā patēriņa aizdevumu. 500 eiro ir viegli atmaksājams dažu mēnešu laikā. Ja aizdevumā tiek ņemta maksimālā aizdevuma summa, tad vidējās izmaksas mēnesī, lai aizdevumu atmaksātu bez problēmām, būs 265 eiro. Procentu maksa tiek ierēķināta ikmēneša maksājumā. Procentu apmērs tiek piemērots proporcionāli aizdevuma summai.

NO CIK GADIEM VAR SAŅEMT KREDĪTU INTERNETĀ?

Ilgtermiņa aizdevums ir pieejams saņemšanai tiešsaistē un nav vajadzības iziet no mājas. Latvijas likumdošana nosaka, ka dažāda veida aizdevumi tiek piešķirti personām, kuras ir sasniegušas vismaz 21 gada vecumu kā minimums. Aizdevuma pieteicējs saņems ziņu savā mobilajā telefonā un e-pastā pēc tam, kad, dienas laikā tiks pieņemts lēmums par kredīta piešķiršanu. Aizdevuma saņemšanai nav jānoformē ķīla, taču būs jānorāda informācija par savu darba vietu, izdevumiem, esošajām parādsaistībām un cita informācija, kas palīdzēs vieglāk pieņemt lēmumu.

No kredītsaistībām nav jābaidās. Aizdevums ir iespēja ne tikai neparedzētu izdevumu segšanai, bet arī dzīves uzlabošanai. Kredīti ilgtermiņā internetā ir ērti, jo pieteikumu ir iespējams nosūtīt jebkurā diennakts laikā, pat brīvdienās. Regulāru kredīta maksājumu veikšana palīdz arī plānot ikmēneša izdevumu un plānot tēriņus.